14 λόγοι για να βάλεις ένα BEEV στη ζωή σου!

2.648 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/7/2020
 

Σας παρουσιάζουμε εδώ 14 λόγους για τους οποίους αξίζει να βάλει κάποιος ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης BEEV στη ζωή του!

1. Για να ξυπνάει ξένοιαστη/ος και να απολαμβάνει τον καφέ της/του, ξέροντας ότι θα μετακινηθεί οικονομικά και θα παρκάρει πανεύκολα για να πάει στη δουλειά του!

2. Για να πηγαίνει εύκολα, γρήγορα και οικονομικά στα αγαπημένα της/του events... Και με το BEEV-2, ακόμη και από 16 ετών!

3. Για να απολαμβάνει τις εκδρομές της/του στη φύση, χωρίς τύψεις και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τους συνανθρώπους της/του!

4. Για να είναι και επίσημα μέλος του high-tec κινήματος, έχοντας το απόλυτο gadget της αυτοκίνησης στη διάθεσή της/του!

5. Για να δηλώνει με κάθε ευκαιρία και σε κάθε της/του... βόλτα τις οικολογικές της/του απόψεις και ανησυχίες!

6. Για να είναι άνετη/ος να απολαύσει τον ελεύθερό της/του χρόνο... συν αυτόν που κέρδισε χρησιμοποιώντας το BEEV για τις μετακινήσεις της/του!

7. Για να μπορεί να μοιραστεί την BEEV εμπειρία της/του στα social media και να κάνει τη διαφορά!

8. Για να μπορέσει να χαρεί ακόμη περισσότερο τον ήλιο και την παραλία στο νησί!

9. Για να πανηγυρίσει με την παρέα του τα γκολ και τις νίκες της αγαπημένης του ομάδας!

10. Για να είναι και αυτή έμπρακτα μία Superhero του οικολογικού κινήματος!

11. Για να ανταπεξέρχεται εύκολα, γρήγορα, πρακτικά και πολύ οικονομικά στις ανάγκες μετακίνησης της επαγγελματικής της/του δραστηριότητας!

12. Για να είναι και αυτή/ός μία/ένας πραγματική/ός influencer στα social media!

13. Ειδικά για τη σύγχρονη γυναίκα, για να είναι πάντα "in" και... να "φοράει" και να οδηγεί πάντα την τελευταία λέξη της μόδας!

14. Για να έχει το BEEV να την/τον χαλαρώνει και να της/του επιτρέπει να απολαμβάνει τα πράγματα, τις εμπειρίες και τις στιγμές που πραγματικά μετράνε στη ζωή της/του!

Δείτε παρακάτω και το σχετικό video!