Δυναμική είναι η σχεδίαση του αμαξώματος του Pick-Up της Neuron EV που βασίζεται σε έντονες καμπύλες.

Η εταιρεία παρουσίασε σχέδια του Τ.One τόσο με κοντή καμπίνα…

… όσο και με επιμηκυμένη.

Το πλαίσιο της Neuron EV είναι σε θέση να υποστηρίξει διάφορες μορφές αμαξώματος ενώ…

… σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε θα φέρει μπαταρίες αλλά και σύστημα fuel-cells ενσωματωμένα εντός του.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές διαφοροποιήσεις του εν λόγω Pick-Up είναι η έδραση της θέσης του οδηγού στο κέντρο…

… γεγονός που διασφαλίζει βελτιωμένο οπτικό πεδίο στον οδηγό.

Με βάση αυτή τη διάταξη, διαμορφώνονται και οι θέσεις για τους υπόλοιπους επιβάτες στην κοντή…

… ή την μακριά έκδοση της καμπίνας ενώ…

… έχουν προβλεφθεί και εκδόσεις με τριπλή σειρά καθισμάτων.

Φυσικά, υπάρχει και η «κλασική» διάταξη των καθισμάτων για την μονή καμπίνα…

… την επιμηκυμένη καμπίνα…

… αλλά και την διπλή καμπίνα με τρεις σειρές καθισμάτων.

Ανακαλύψτε το «Neuron EV Τ One»!

Η κατηγορία των Pick-Up και πιο συγκεκριμένα, οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις τους, αναμένεται να παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο προσεχές μέλλον καθώς ανακοινώνονται συνεχώς νέες προτάσεις σε αυτή.

 
Η κατηγορία των Pick-Up εμφανίζει σημαντική αύξηση πωλήσεων κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας ενώ, οι σχετικές προβλέψεις των αναλυτών σε παγκόσμιο επίπεδο αναφέρουν πως η εν λόγω τάση θα συνεχιστεί επί μακρόν.
Δεδομένου δε ότι η ηλεκτροκίνηση –ήδη- αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις στην παγκόσμια αυτοκίνηση, είναι σαφές πως τα ηλεκτροκίνητα Pick-Up θα αποτελέσουν… πεδίο μάχης για πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες που επιθυμούν να αυξήσουν ή να αποσπάσουν μερίδια αγοράς.
Αν και προς το παρόν, έχουν παρουσιαστεί ως επί το πλείστον πρωτότυπα ηλεκτροκίνητα Pick-Up, ήδη σας έχουμε προσφέρει σχετικές επιλογές από εταιρείες όπως οι Atlis, Bollinger, Rivian, Tesla και Workhorse, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε πως αυτές είναι οι βλέψεις και δύο κολοσσών της παγκόσμιας αυτοκίνησης, της Ford και της VW, που μάλιστα θα συνεργαστούν σε αυτήν την προσπάθεια.
Η πιο πρόσφατη πρόταση στα ηλεκτροκίνητα Pick-Up προέρχεται από μια μικρή εταιρεία με την ονομασία «Neuron EV» που παρουσίασε ένα πρωτότυπο όχημα με την ονομασία «T.One Pick-Up» στην Διεθνή Έκθεση «China International Import Expo» (CΙΙΕ) στη Σαγκάη.
Προς το παρόν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί πολλά στοιχεία αναφορικά με το συγκεκριμένο πρωτότυπο ωστόσο, δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αναφέρουν πως θα βασίζεται (όπως και τα υπόλοιπα –πρωτότυπα- οχήματα της εταιρείας) σε ένα πλαίσιο τύπου «skateboard» που μπορεί να υποστηρίξει πολλαπλές διαφορετικές δομές αμαξωμάτων, από Pick-Up με διάφορους τύπους καμπίνας έως Van.
 Περισσότερα για το εν λόγω πρωτότυπο θα είμαστε σε θέση να αναφέρουμε σύντομα ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν αρκετές από τις λεπτομέρειες του, όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές εικόνες που παρουσιάζουμε.