Ο 1.500άρης διατίθεται πλέον μόνο με CVT κιβώτιο.

Ανανεωμένο Honda Accord

5.620 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/10/2020
 

To Αccord συνεχίζει την πορεία του στις ΗΠΑ με αναβαθμίσεις σε κάθε τομέα με σκοπό να κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον για το σεντάν παρά την άνοδο των SUV.


To Ηοnda Αccord είναι ένα σεντάν που έχει πάρα πολύ καλό «όνομα» στην αγορά των ΗΠΑ και αποτελεί ένας από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Αυτός είναι ο λόγος που η Honda αποφάσισε να το ανανεώσει, φρεσκάροντας παράλληλα την εξωτερική του εμφάνιση μέσω μιας μεγαλύτερης γρίλιας, νέα LED φωτιστικά σώματα στις πιο πλούσιες εκδόσεις, νέα πλαίσια γύρω από τα φώτα ομίχλης και νέα σχέδια για τις ζάντες και περισσότερα χρώματα επίσης σε συγκεκριμένες εξοπλιστικές εκδόσεις.

Στο κομμάτι της καμπίνας, η Honda προσφέρει τώρα την 8 ιντσών οθόνη για το σύστημα infotainment ως στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, οι θέσεις των θυρών USB έχουν αλλάξει ενώ πλέον προσφέρονται ακόμα δύο τέτοιες θύρες για τους επιβάτες που κάθονται στις πίσω θέσεις.

Στο κομμάτι των κινητήριων συνόλων, η Honda ισχυρίζεται πως οι υβριδικές επιλογές έχουν βελτιωθεί στον τομέα της απόκρισης του γκαζιού ενώ οι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες στα 1,5 και 2,0 λίτρα έχουν λάβει αναβαθμίσεις στον λογισμικό τους. Ο 1.500άρης διατίθεται πλέον μόνο με CVT κιβώτιο ενώ ο 2λιτρος είναι διαθέσιμος αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων. Το σύστημα πέδησης έχει επίσης αναβαθμιστεί για να κάνει πιο άνετο το φρενάρισμα για τον οδηγό κυρίως σε χαμηλές ταχύτητες.

Οι τιμές για το αναβαθμισμένο Honda Αccord ξεκινούν από 24.770 δολάρια ή 21.000 ευρώ.
 

 
Σχολιάστε την είδηση 3 σχόλια