Εξαιρετικά ευέλικτο και ευκολοδήγητο εντός πόλης. Σε δρόμο με στροφές από την άλλη οι αυξημένες κλίσεις επηρεάζουν την σταθερότητά του, παρόλο που παραμένει ασφαλές.

Στο Ignis αρέσουν ιδιαίτερα οι εκτός δρόμου διαδρομές, χάρη στα 180 χλστ. απόστασης από το έδαφος και στις καλές γωνίες αναρρίχησης.

Στο δρόμο: Διευρυμένο πεδίο δράσης

21.053 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/6/2020
 

Το 3,7 μέτρων αμάξωμα του Ignis και ο μικρός κύκλος στροφής του Ignis (9,4 μέτρα), αποτελεί ένα καλό «αγχολυτικό» για τις αστικές μετακινήσεις και το παρκάρισμα. Σε συνδυασμό μάλιστα και με την υψηλή θέση οδήγησης που προσφέρει καλή ορατότητα και το τιμόνι που κόβει πολύ, σε διασταυρώσεις και κίνηση θα μειωθεί δραστικά ο βαθμός δυσκολίας. Αν ήταν και λίγο πιο απορροφητική η πίσω ανάρτηση, εντός πόλης θα ήταν από τα κορυφαία της κλάσης του.

Από την άλλη η μέτρια αίσθηση και απόκριση του συστήματος διεύθυνσης, αλλά και οι αυξημένες κλίσεις σε δρόμο με στροφές επηρεάζουν την σταθερότητά του και παρόλο που παραμένει ασφαλές στην πράξη, δεν εμπνέει τον οδηγό του. Αντίθετα, του αρέσουν ιδιαίτερα οι εκτός δρόμου διαδρομές χάρη στα 180 χλστ. απόστασης από το έδαφος, τους κοντούς προβόλους και το μειωμένο του βάρος, που θα το διευκολύνουν σε κακοτράχαλα και λασπώδη σημεία. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 8 σχόλια