Αποδοτικό, πρακτικό και ηλεκτρικό! (+vid)

Δείτε την 1η διαφήμιση του νέου Citroen e-Jumpy που ξεκινά την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ με μέγιστη αυτονομία έως και 330 χλμ.

 
Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε την πρώτη διαφήμιση του νέου Citroen e-Jumpy, η οποία έχει προγραμματιστεί να μεταδοθεί τηλεοπτικά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο από τον Οκτώβριο!
Σύμφωνα λοιπόν με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, το νέο e-Jumpy είναι το 2ο -100% ηλεκτροκίνητο- ελαφρύ επαγγελματικό που παρουσιάζει η εταιρεία (μετά το e-Jumper) και το 6ο όχημα στη γκάμα της συνολικά, που έχει παρουσιάσει μέσα στο 2020.
Πέραν του νέου e-Jumpy, στο video που σας προσφέρουμε… πρωταγωνιστούν και τρία ακόμη θρυλικά ελαφρά επαγγελματικά της εταιρείας (C3 Van του 1931, Type H του 1948 και C25 του 1981) προσφέροντας ουσιαστικά μια μικρή αναδρομή στην μακρόχρονη τεχνογνωσία της Citroen στην εξέλιξη «συνεργατών» για αυτούς… που ξυπνούν καθημερινά πολύ νωρίς!
Καταλήγοντας αξίζει να σημειώσουμε πως, το νέο Citroen e-Jumpy που σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, εφοδιάζεται με δύο τύπους μπαταρίας με χωρητικότητα 50 ή 75 kWh που διασφαλίζουν αυτονομία 230 ή 330 χλμ. αντίστοιχα.
Περισσότερα στο video που σας προσφέρουμε…