Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση την Παγκόσμια Πρεμιέρα της νέας Mercedes-Benz EQT.

Δείτε πρώτοι τη νέα Mercedes-Benz EQT (+vid)

Δείτε πρώτοι –σε ζωντανή μετάδοση- την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου ηλεκτρικού μοντέλου, που ουσιαστικά αποτελεί μια πλούσια εξοπλισμένη & ηλεκτρική επιβατική έκδοση του νέου Mercedes-Benz Citan.

 
Σήμερα, Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 (12:00 ώρα Ελλάδος), η Mercedes-Benz έχει προγραμματίσει την διαδικτυακή παγκόσμια πρεμιέρα της νέας EQT, της ηλεκτροκίνητης δηλαδή έκδοσης μιας πολυτελούς επιβατικής έκδοσης του μελλοντικού Citan, που επίσης αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο τρέχον έτος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε ήδη δημοσιεύσει σχετικά, η Mercedes-Benz Vans έχει αποφασίσει να παρουσιάσει πρώτα την πρωτότυπη «EQT», δηλαδή την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση της νέας «T-Class», της πολυτελούς και πλούσια εξοπλισμένης –επιβατικής – έκδοσης του νέου Citan, του εκπρόσωπου της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην κατηγορία των Vanettes.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΝΕΑ MERCEDES-BENZ EQT

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα όχημα που απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες που αναζητούν ένα όχημα με μεγάλους χώρους όσο και στους επαγγελματίες που ασχολούνται με τη μεταφορά επιβατών σε κορυφαίο –VIP- περιβάλλον.

Λίγο καιρό πριν την έναρξη της μαζικής της παραγωγής, δεδομένου ότι η εξέλιξη της βρίσκεται στο τελικό στάδιο, η EQT θα παρουσιαστεί σε μια ειδική διαδικτυακή εκδήλωση από τους επικεφαλής του Σχεδιαστικού Τμήματος του Ομίλου Daimler, κ. Gorden Wagener και της Mercedes-Benz Vans (δηλαδή του κλάδου των ελαφρών επαγγελματικών της εταιρείας, κ. Marcus Breitschwerdt. Παράλληλα, ο βασικός πρωταγωνιστής της εν λόγω εκδήλωσης, εκτός φυσικά της νέας EQT, θα είναι ο θρυλικός skateboarder, Tony Hawk, που φυσικά δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις για τους φίλους του αθλήματος.