Το κορυφαίο ελαστικό Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 συνδυάζει την άνεση με την ανώτερη οδική συμπεριφορά και την αποτελεσμα-τικότητα στο φρενάρισμα.

Στην ανάδειξη των οδηγικών χαρακτηριστικών του A3 έχουν σημαντική συμβολή και τα ελαστικά πολύ υψηλών επιδόσεων (Ultra High Performance) GoodYear Eagle F1 Assymnetric 5.

Top ποιότητα υλικών, premium υλοποίηση και πολυεπίπεδο design χαρακτηρίζουν το ταμπλό του νέου Audi A3 Sportback.

Στα 380 λτ. παρέμεινε ο χώρος αποσκευών, που έχει κανονικό σχήμα και διπλή θέση για το πάτωμά του. Οι χώροι επιβατών παραμένουν επαρκείς ως είχαν.

Δοκιμή: Νέο Audi A3 Sportback 35 TFSI

84.610 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/1/2021
 

Το νέο Audi A3 απέκτησε πιο αιχμηρή σχεδίαση και μοντέρνα τεχνολογία, διατηρώντας το ολοκληρωμένο οδηγικό του προφίλ, το οποίο τονίζεται ακόμη περισσότερο χάρη στα ελαστικά GoodYear Eagle F1 Asymmetric 5.


Η Audi στο νέο A3 προτίμησε να διατηρήσει την βάση του μοντέλου και να επενδύσει περισσότερα σε design και τεχνολογία. Άλλωστε διατηρεί ουσιαστικά ίδιο πάτωμα, σε αναβαθμισμένη version φυσικά και ίδιο μεταξόνιο με το προηγούμενο. Από την άλλη βέβαια μια πετυχημένη συνταγή, η αλήθεια είναι πως δεν την αλλάζεις, αλλά της δίνεις το κάτι παραπάνω. Το οποίο για το νέο A3 σημαίνει πιο αιχμηρή σχεδίαση, μοντέρνα τεχνολογία και ένα νέο ήπια υβριδικό σύνολο 150 ίππων, τη δοκιμή του οποίου θα διαβάσετε στις επόμενες γραμμές. 

Απέκτησε χαρακτήρα
Το αμάξωμα νέου A3 είναι πιο ελκυστικό και δυναμικό από ποτέ χάρη στη χαμηλή γραμμή του καπό, στη χορταστική μάσκα, στα πιο έντονα πλαϊνά νεύρα, στους τονισμένους θόλους και στα χαρακτηριστικά φώτα τεχνολογίας Matrix LED. Στις εκδόσεις S-Line, όπως στο μοντέλο της φωτογράφισης, ο δυναμισμός είναι πιο έντονος, ενώ στις Advanced προτάσεις έμφαση δίνεται στην κομψότητα. 

Όσον αφορά στην τιμή, η έκδοση της δόκιμης μας, με το ήπια υβριδικό σύνολο είναι διαθέσιμη από τα 28.310 ευρώ, στο βασικό εξοπλιστικό επίπεδο Base. 

Eσωτερικό: Aιχμηρό design, super ποιότητα
To ταμπλό διαθέτει αιχμηρή και έντονα οδηγοκεντρική σχεδίαση με την τελευταία να ορίζεται από το διαχωρισμό της θέσης του οδηγού και από τους αεραγωγούς, που περικλείουν τον 10,25`` στάνταρ ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Η ποιότητα των υλικών, η λειτουργία των διακοπτών και το φινίρισμα αποτελούν σημείο αναφοράς για την κατηγορία με την εικόνα της πολυτέλειας να είναι έκδηλη. Όπως και η εναρμόνιση με την ψηφιακή εποχή, με την οθόνη αφής 10,1" φωνητικών εντολών, πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας και το προαιρετικό Audi virtual cockpit των 12,3". Άξια μνείας είναι η υπηρεσία FoD (Functions on Demand), η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του Α3 να προσθέσουν over the air προσωρινά ή μόνιμα μέσω της εφαρμογής myAudi, μια σειρά από συστήματα, όπως δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, Adaptive Cruise Control, μετά την αγορά του αυτοκινήτου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ