Το ποιοτικό, εργονομικό και πρακτικό εσωτερικό του Kuga PHEV δε διαφέρει ουσιαστικά από αυτό των συμβατικών εκδόσεων. Λόγω ST-Line έκδοσης υπάρχουν σπορτίφ πινελιές και κόκκινες ραφές.

Στάνταρ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Αντί για στροφόμετρο υπάρχει μετρητής ισχύος.

Περιστροφικός διακόπτης για την επιλογή κίνησης. Το κουμπί L στο κέντρο του κάνει πιο έντονη την ανάκτηση ενέργειας.

Ωραία τα καθίσματα με ημιδερμάτινη επένδυση και σωστή στήριξη.

Το συρόμενο πίσω κάθισμα απογειώνει την πρακτικότητα.

Διαμόρφωση χωρητικότητας ανάλογα με τις ανάγκες, χαμηλό κατώφλι φόρτωσης και κανονικό σχήμα καθιστούν το χώρο αποσκευών του Ford Kuga εξαιρετικά πρακτικό. Σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις έχει χάσει ελάχιστα σε χωρητικότητα.

Εσωτερικό-Χώροι: Παραμένει ποιοτικό & ιδιαίτερα πρακτικό

97.009 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/3/2021
 

Το εσωτερικό παραμένει φυσικά καλαίσθητο, ποιοτικό, ευρύχωρο και πρακτικό. Μάλιστα οι σπορτίφ πινελιές της έκδοσης ST-Line το έχουν αναβαθμίσει. Η μόνη διαφορά έχει να κάνει με το στάνταρ ψηφιακό πίνακα οργάνων, που αντί για στροφόμετρο έχει δείκτη ισχύος με ξεχωριστή μάλιστα απεικόνιση για την ενέργεια από θερμικό και ηλεκτρικό μοτέρ, και το κουμπί για την επιλογή EV προγράμματος ανάμεσα στα καθίσματα. Η έξυπνη τοποθέτηση των μπαταριών στο πάτωμα του αυτοκινήτου, έχει σαν αποτέλεσμα ο χώρος αποσκευών να μην έχει επηρεαστεί αισθητά, με τη χωρητικότητα του να αγγίζει τα 411-581 λτ. (475-645 στις συμβατικές εκδόσεις), εύρος χωρητικότητας που προκύπτει από τη δυνατότητα μετακίνησης κατά το διαμήκη άξονα, του πίσω καθίσματος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 3 σχόλια