Ο ευχάριστος οδηγικός χαρακτήρας της Corolla αποτέλεσε μια πολύ καλή βάση και για την διαμόρφωση μιας ακόμα πιο ενδιαφέρουσας έκδοσης σε εμφάνιση αλλά και σε χαρακτήρα.

Η έκδοση Sport της Corolla που διατίθεται αποκλειστικά με τον 2λιτρο υβριδικό κινητήρα, ξεχωρίζει αισθητικά με το δίχρωμο bi-tone αμάξωμα.

Δοκιμή: Νέα Toyota Corolla με 180 ίππους

136.505 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/3/2020
 

Ήρεμη…δύναμη: Η νέα γενιά της Corolla εμπλουτίζει την γκάμα της και επιστρέφει με μια πιο «ζωντανή» σε χρώμα και ύφος έκδοση. Αυτή είναι η έκδοση με το 2λιτρο υβριδικό σύνολο απόδοσης 180 ίππων που δοκιμάζουμε…

Η Toyota έχει ξεκινήσει με αργά αλλά σταθερά βήματα να προβάλλει ένα πιο ανήσυχο προφίλ με εστιασμένες προτάσεις αλλά και εκδόσεις μοντέλων. Ο ευχάριστος οδηγικός χαρακτήρας της Corolla λοιπόν αποτέλεσε μια πολύ καλή βάση και για την διαμόρφωση μιας ακόμα πιο ενδιαφέρουσας έκδοσης σε εμφάνιση αλλά και σε χαρακτήρα. Αρχικά, η έκδοση Sport της Corolla που διατίθεται αποκλειστικά με αυτό τον κινητήρα (σ.σ. ο κινητήρας ωστόσο προσφέρεται και σε εκδόσεις Active και Style) ξεχωρίζει αισθητικά με το δίχρωμο bi-tone αμάξωμα (προαιρετικό στην υπόλοιπη γκάμα) το οποίο είναι διαθέσιμο σε 4 επιλογές, με την μαύρη-κόκκινη να κοστίζει επιπλέον 680 ευρώ. Η έκδοση συμπληρώνεται από τις 18 ιντσών πανέμορφες ζάντες αλουμινίου και τα φιμέ κρύσταλλα, που προσδίδουν στο ήδη δυναμικό και κομψό αμάξωμα της Corolla πιο ξεχωριστή αισθητική.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ