Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Maxus Motors...

... προφέροντας πλέον και στην ελληνική αγορά την πληρέστατη γκάμα ηλεκτροκίνητων ελαφρών επαγγελματικών της θυγατρικής του Ομίλου SAIC.

Δυναμική εκκίνηση με εξαιρετικές μεταφορικές λύσεις

Σχεδιάζοντας προσεκτικά την αναπτυξιακή στρατηγική της, η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ (Isuzu, Scania κ.ά.), προσφέρει πλέον στην ελληνική αγορά την πληρέστατη –νέα- γκάμα της Maxus Motors! Ανακαλύψτε τη!

 
Η Maxus Motors, θυγατρική το Ομίλου SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation) έχει εδραιωθεί ως μια από τις κορυφαίες σε πωλήσεις, τεχνογνωσία και πληρότητα υπηρεσιών, εταιρεία στην αγορά της Κίνας ενώ, ο Όμιλος SAIC, με κύκλο εργασιών της τάξης των 122 δις δολαρίων (2019) αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους στην παγκόσμια αυτοκίνηση, δεδομένου ότι είναι ο 7ος μεγαλύτερος. Παράλληλα, είναι η 10η μεγαλύτερη εταιρεία της Κίνας ενώ, βρίσκεται και στην 52η θέση της λίστας «Forbes 500» για το 2020!

Οι ετήσιες πωλήσεις του Ομίλου SAIC υπερβαίνουν τα 6,3 εκ. οχήματα και κατέχει το 22,7% της εγχώριας αγοράς (Κίνα) ενώ πλέον, έχει ξεκινήσει με γοργούς ρυθμούς την… επεκτατική του πολιτική, ειδικά στην… άκρως απαιτητική ευρωπαϊκή αγορά.
Χάρη σε πολυετείς συνεργασίες με κορυφαίους εταίρους όπως οι Όμιλοι VW & GM, η SAIC και κατά συνέπεια η Maxus Motors, έχουν εξελίξει ένα κορυφαίο επίπεδο τεχνογνωσίας, ειδικά στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων, με τα οχήματα τους να υιοθετούν τις πιο προηγμένες τεχνολογικά λύσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες όπως οι Bosch, ZF κ.ά.

Την ίδια στιγμή, μέσω επενδύσεων άνω των 2 δις ευρώ, η SAIC έχει αναπτύξει αυστηρότατα πρότυπα ποιοτικών ελέγχων σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της Maxus Motors, καθιστώντας την ως την κορυφαία πρόταση στον κλάδο των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στη διασφάλιση υψηλών επιπέδων ασφάλειας και τεχνολογικών καινοτομιών για όλα τα μοντέλα της.
 
«Αιχμή του δόρατος» η ηλεκτροκίνηση

Η ξεκάθαρη στόχευση της Maxus Motors στην καινοτόμο και πρωτοποριακή προσέγγιση της αγοράς των επαγγελματικών οχημάτων, αποδεικνύεται έμπρακτα από τις εξελίξεις που η εταιρεία έχει να επιδείξει σε πρωτοποριακούς τομείς όπως η «κοινοκτημοσύνη οχημάτων» (car-sharing), ενώ την ίδια στιγμή, έχει να επιδείξει πολλαπλές τεχνολογικές λύσεις σε ότι αφορά στους διάφορους τύπους αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, παρέχονται ήδη ηλεκτροκίνητα (BEV: Battery Electic Vehicles), υβριδικά (PHEV: Plug-in Hybrid Electric Vehicles) υδρογονοκίνητα (FCEV: Fuel Cell Electric Vehicles) οχήματα, με την ποιότητα και αποδοτικότητα των επιμέρους τμημάτων τους να φέρουν την… υπογραφή παγκόσμιων κολοσσών όπως η π.χ. η CATL, για τον τομέα των μπαταριών ιόντων λιθίου.

Όλα τα παραπάνω, καθιστούν σαφές πως η Maxus Motors, την οποία η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ εισάγει πλέον και στην ελληνική αγορά, δεν είναι απλώς μια –ακόμη- νέα πρόταση στον κλάδο των συμβατικών και –κυρίως- των ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, αλλά μια επιλογή που συγκεντρώνει πολλά και σημαντικά εχέγγυα αποδοτικότητας όπως το περιορισμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας.

Ας δούμε αναλυτικά της προτάσεις τις σημαντικότερες –μέχρι στιγμής- προτάσεις της εταιρείας.