Τα 9 ηλεκτρικά της Kia.

Το ηλεκτρικό SUV.

Το ηλεκτρικό hatchback.

Έδειξε τα νέα της ηλεκτρικά η Kia

2.370 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/1/2021
 

Η Kia προχώρησε στην παρουσίαση της νέας παγκόσμιας εταιρικής της ταυτότητας και παράλληλα χρησιμοποίησε αυτό το γεγονός προκειμένου να δημοσιεύσει teaser εικόνες των νέων της αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων. Τον επόμενο μήνα το ντεμπούτο του πρώτου!


Κοντά στην παρουσίαση του νέου της ηλεκτρικού αυτοκινήτου βρίσκεται η Kia, όπως η ίδια ανακοίνωσε. Το εν λόγω μοντέλο, όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της νέας γενιάς EV οχημάτων της Kia, που θα βασιστεί στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα του Ομίλου της Hyundai, Electric Global Modular Platform (E-GMP).
 
Το νέο, χωρίς ρύπους μοντέλο θα υιοθετήσει κάποιες αλλαγές στο στυλ, τις οποίες μελλοντικά θα δούμε και στα υπόλοιπα, ενώ τα ηλεκτρικά της Kia θα αποκτήσουν και μία πολύ απλή ονομασία που θα συνδυάζουν ένα συγκεκριμένο όνομα συνοδευόμενα από ένα αριθμό (όπως για παράδειγμα η οικογένεια ID της VW). Αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό ποιο θα είναι το όνομα του νέου μοντέλου, που θα πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήριά του τον επόμενο μήνα.
 
Η κορεατική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα μερικές σκοτεινές teaser εικόνες, μία εκ των οποίων παρουσιάζει εννέα αυτοκίνητα. Τα δύο από αυτά, που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, φαίνεται πως πρόκειται για ένα μεσαίο crossover και ένα μικρό hatchback. Υποθέτουμε ότι ένα από αυτά τα οχήματα θα είναι αυτό που θα μας απασχολήσει τον επόμενο μήνα.
 
Όσον αφορά το στυλ, είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν οι λεπτομέρειες, ωστόσο στις εικόνες που βρίσκονται μόνα τους τα μοντέλα φαίνεται πως έχουν «καθαρό» σχεδιασμό με λείες μεγάλες επιφάνειες.
 
Κλείνοντας θα πρέπει να πούμε πως πλέον η Kia γνωστοποίησε ότι πλέον η εταιρική της ονομασία παγκοσμίως θα είναι «Kia» και όχι «Kia Motors» όπως ήταν γνωστή μέχρι και σήμερα. Η αλλαγή αυτή συνοδεύεται από την αλλαγή στο λογότυπο και το σλόγκαν που τη συνοδεύει, κινήσεις για τις οποίες σας ενημερώσαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ.