Oι κατασκοπευτικές φωτογραφίες για το μυστηριώδες αυτοκίνητο της VW.

Είναι αυτό το VW ID.5;

4.063 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/8/2020
 

Οι σαφείς αλλαγές που υπάρχουν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου κάνουν πολλούς να πιστεύουν πως αυτή δεν είναι μια νέα έκδοση για το επερχόμενο ID.4 αλλά το ID.5 ηλεκτρικό SUV coupe.

H Volkswagen βάζει τις τελευταίες της πινελιές στο νέο ID.4 αλλά την ίδια στιγμή φαίνεται πως ετοιμάζει και μια νέα έκδοση για το ηλεκτρικό crossover/SUV, που όπως μπορούμε να δούμε από τις παραπάνω φωτογραφίες, θα υιοθετεί καινούρια σχεδίαση στο πίσω μέρος με περισσότερα coupe χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, η οροφή είναι περισσότερο κατακλινής, πιο χαμηλά η θύρα του πορτ-μπαγκάζ εξοπλίζεται με μια αεροτομή, ενώ στον προφυλακτήρα μπορούμε να δούμε δύο απολήξεις για το σύστημα εξάτμισης που θα πιθανώς αποτελούν μια καλή ένδειξη πως πρόκειται για μια GTX υψηλών επιδόσεων έκδοση.

Τα πιο σπορ χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με προηγούμενες αναφορές πως η VW ετοιμάζει ένα coupe ΙD.4 που θα λάβει ονομασία ID.5, μας κάνουν να πιστεύουμε επίσης πως ίσως πρόκειται για το νέο ηλεκτρικό coupe crossover της φίρμας. Oι αναφορές κάνουν λόγο πως θα πάρει δάνειο τα κινητήρια σύνολα του ID.4 και θα έχει αυτονομία που θα φτάνει ακόμα και τα 500 χιλιόμετρα σύμφωνα με τα τεστ του WLTP.

Αργότερα ίσως λανσαριστούν και GTX εκδόσεις υψηλών επιδόσεων που θα προσφέρουν πιθανότατα ισχύ 306 ίππων σε συνδυασμό με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.