Έξυπνο δίκτυο φορτιστών. Σε 95.000 σημεία!

H Gea Solutions φέρνει στην Ελλάδα την τεχνολογική πλατφόρμα ηλεκτροφόρτισης οχημάτων EVziiin© για να αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο, έξυπνο δίκτυο φορτιστών.

 
Στον αέρα βρίσκεται η καμπάνια για το επίσημο λανσάρισμα της EVziiin©, της τεχνολογικής IoT πλατφόρμας, που, σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε από την εταιρεία, θα αλλάξει τη σχέση των Ελλήνων οδηγών με την ηλεκτροκίνηση. Μέσα στα επόμενα χρόνια, πολλά από τα οχήματα των Ελλήνων οδηγών και των τουριστών αναμένεται να είναι ηλεκτρικά.

H Gea Solutions φέρνει στην Ελλάδα την τεχνολογική πλατφόρμα ηλεκτροφόρτισης οχημάτων EVziiin© για να αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο, έξυπνο δίκτυο φορτιστών, που θα εξυπηρετεί χιλιάδες οδηγούς και ιδιοκτήτες σημείων φόρτισης εύκολα, αξιόπιστα και απομακρυσμένα, από παντού.

Με την πλατφόρμα της EVziiin© οι οδηγοί θα μπορούν να πληρώνουν και να φορτίζουν, εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητό τους, μέσα μόνο από ένα App (διαθέσιμο σε Android και ΙΟS) στο κινητό τους, με οποιονδήποτε φορτιστή, σε περισσότερα από 95.000 σημεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 
Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες των σημείων φόρτισης (CPO`s), είτε κατοικιών, είτε επαγγελματικών/εταιρικών χώρων, θα διαχειρίζονται και θα λειτουργούν τους φορτιστές τους απομακρυσμένα και οικονομικά και θα επιλύουν τεχνικά προβλήματα που τυχόν προκύψουν, σε μόλις λίγα λεπτά, ακόμα και με ένα τηλεφώνημα. Ενώ, σε αρκετές των περιπτώσεων (π.χ. ξενοδοχεία, καφέ, κ.λπ.), θα μπορούν να έχουν και ένα επιπλέον έσοδο από τις υπηρεσίες φόρτισης που θα παρέχουν στους πελάτες τους. Οπότε: Όλοι θα βγαίνουν κερδισμένοι!

Στον αέρα και το πρώτο ραδιοφωνικό spot της EVziiin©
Η καμπάνια που επιμελήθηκε η Superfy, επικεντρώνεται στον ήχο του ονόματος «EVziiin» και στην ταχύτητα, αλλά και στην ευκολία όλων όσων κερδίζουν από τις δυνατότητές της και περιλαμβάνει ραδιοφωνικό μήνυμα και on line υλικά. Στο ραδιοφωνικό σποτ, παραγωγή της Sting Studio, τις φωνές τους χαρίζουν οι γνωστοί ηθοποιοί Ρένος Χαραλαμπίδης και Αιμίλιος Χειλάκης.
 
Ακούστε το ραδιοφωνικό spot της EVziiin©, εδώ: (https://bit.ly/Radio-Spot-Concept-EVzzziiiiiiinn)
 
https://www.evziiin.com