Μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα η νέα ηλεκτροκίνητη έκδοση του Ford Transit.

Ερχεται το ηλεκτρικό Ford Transit

Η ηλεκτρική έκδοση του Ford Transit αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο Νοέμβριο, με την εμπορική του πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο να ξεκινά μέσα στο 2021.

 
Όπως έχουμε αναφέρει ήδη, η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του Ford Transit αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα στο 2021, πέραν των όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί από την εταιρεία αναφορικά με τους νέους εκπροσώπους της στις κατηγορίες των Vanettes, των Μεσαίων Vans και των Pick-Ups.
Σε ότι αφορά στο νέο –ηλεκτροκίνητο- Transit, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες προέρχονται από τον ίδιο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ford Motor Company, τον κ. Jim Farley, ο οποίος σε σχετικές του δηλώσεις ανέφερε πως: «… Η εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει νέες ηλεκτροκίνητες προτάσεις τόσο στα Vans όσο και στα Pick-Ups, δεδομένου ότι το ενδιαφέρον είναι τεράστιο».
Παράλληλα, ο κ. Farley ανέφερε πως το ηλεκτρικό Transit δεν θα διακρίνεται μόνο για τις μηδενικές εκπομπές ρύπων του αλλά, θα προσφέρει πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της συνδεσιμότητας και του σχετικού λογισμικού.
«Τα νέα ηλεκτρικά οχήματα μας θα είναι πραγματικά εργαλεία δουλειάς, με εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες και με προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες που θα βελτιώνουν σημαντικά την αποδοτικότητα των πελατών μας», ανέφερε ο κ. Farley.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως η επίσημη –παγκόσμια- πρεμιέρα του νέου Ford Transit Electric αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον προσεχή Νοέμβριο.