Η ονομασία «Hummer» αναμένεται να αναβιώσει με το λογότυπο της GMC και θα αφορά σε ένα ηλεκτροκίνητο… Pick-Up που θα παρουσιαστεί μέσα στον Μάιο του 2020.

Ερχεται το νέο ηλεκτρικό Hummer Pick-Up! (+video)

Η General Motors προγραμματίζει την αναβίωση του ονόματος «Hummer» ωστόσο αυτή τη φορά το εν λόγω μοντέλο θα είναι ηλεκτρικό, θα φέρει το λογότυπο της GMC και θα ανήκει στην κατηγορία των Pick-Up.

 
Παρά το γεγονός ότι οι φήμες για την αναβίωση των μοντέλων Hummer διατηρείται στην επικαιρότητα από το 2014, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά η εταιρεία θα λανσάρει ξανά την εν λόγω ονομασία, ωστόσο όχι ως μάρκα αλλά ως ένα μοντέλο με το λογότυπο της GMC.
Παράλληλα, το νέο GMC Hummer θα είναι ηλεκτροκίνητο (EV) και μάλιστα θα ανήκει στην κατηγορία των… Pick-Ups!
Με βάση τα όσα έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, το GMC Hummer EV θα έχει μέγιστη απόδοση άνω των 1.000 ίππων ενώ, η μέγιστη τιμή της ροπής του υπολογίζεται στα 15.590 Nm!
Με αυτό το δεδομένο, το νέο αυτό ηλεκτροκίνητο Pick-Up θα μπορεί να ανταγωνιστεί επάξια σε επιδόσεις μοντέλα όπως το Tesla Cybertruck δεδομένου ότι, η επιτάχυνση από στάση στα 100χλμ./ώρα θα επιτυγχάνεται σε μόλις 3,0δλ.!
Προς το παρόν, έχει ανακοινωθεί πως το GMC Hummer EV θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά επίσημα μέσα στον Μάιο του τρέχοντος έτους και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2021.
Αναμένοντας λοιπόν περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το μελλοντικό ηλεκτροκίνητο Hummer Pick-Up, μπορείτε να δείτε τα ακόλουθα video που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι στιγμής…