Πλήθος επιλογών φόρτισης προσφέρει το Ε-Ducato, το οποίο με τις μπαταρίες των 70 kWh υπόσχεται μέγιστη αυτονομία 370 χιλιομέτρων.

    Δύο επιλογές μπαταριών για αυτονομία έως και 370 χλμ.

    Διαθέτοντας μοναδικό πλεονέκτημα στις αστικές μετακινήσεις, με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μηδενικούς ρύπους, ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα θορύβου, αλλά και πολύ μικρότερες φθορές από τη χρήση, το E-Ducato προσφέρει δύο επίπεδα αυτονομίας, 230 και 370 χιλιομέτρων, τα οποία είναι υπεραρκετά για να καλύψουν τα καθημερινά δρομολόγια ενός van που υποβάλλεται σε μια τυπική χρήση.

    Το παραπάνω εύρος της αυτονομίας προκύπτει από το μέγεθος των μπαταριών λιθίου που θα επιλέξει ο κάθε πελάτης, με την Fiat Professional να προσφέρει την επιλογή των 47 ή των 70 kWh. Το E-Ducato είναι διαθέσιμο και με ταχυ-φορτιστή DC που του επιτρέπει σε 1 ώρα φόρτισης να ανακτά αυτονομία 100 χλμ. Αξίζει να αναφερθεί, πως οι συστοιχίες μπαταριών είναι σχεδιασμένες για υψηλή απόδοση σε μεγάλο χρονικό εύρος. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι εγγύηση για τις μεγάλες μπαταρίες φτάνει τα 10 έτη ή 220.000 χλμ., ενώ για τις μικρότερης χωρητικότητας, τα 8 έτη ή 160.000 χλμ.

    Κατά τα λοιπά, το E-Ducato συνοδεύεται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια βασική συντήρηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια (μέχρι τα 120.000 χλμ.).