Πιο μοντέρνες γραμμές στη σχεδίαση και περισσότερο hi-tech αέρας επικρατεί πλέον στην καμπίνα του Kuga.

Ο χώρο αποσκευών του νέου Kuga κυμαίνεται από 475-645 λτ. χωρητικότητας, ανάλογα τη θέση των καθισμάτων, αρκετά μεγαλύτερος από τα 456 λτ. που προσφέρει η απερχόμενη γενιά.

Τα πίσω καθίσματα του νέου Kuga μετακινούνται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, σε μία διαδρομή μήκους 150 χλστ..

Το νέο Kuga προσφέρει στον προαιρετικό εξοπλισμό του πανοραμική γυάλινη οροφή.

Εσωτερικό: Πιο μοντέρνο και τεχνολογικά εξελιγμένο

92.533 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/4/2020
 

Περνώντας στο εσωτερικό, τo νέο Ford Kuga έχει καταργήσει την διάταξη του ταμπλό με τους κάθετους αεραγωγούς και τη χωνευτή οθόνη, η οποία πλέον βρίσκεται στο πάνω μέρος του ταμπλό, υποστηρίζοντας το σύστημα πολυμέσων SYNC3. Παράλληλα εμφανής είναι η μείωση στο συνολικό όγκο που καταλάμβανε το ταμπλό, καθώς και η προσθήκη ψηφιακού πίνακα οργάνων 12,3ΆΆ, με το νέο design να είναι εμφανώς πιο μοντέρνο και χρηστικό. Παράλληλα, για πρώτη φορά θα συναντήσουμε τεχνολογίες όπως το FordPass Connect που προσφέρει τη δυνατότητα συνδεσης στο wi-fi του αυτοκινήτου έως και 10 συσκευών, αλλά και τον απομακρυμένο έλεγχο μέσω του FordPass App. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το νέο, 575-watt, B&O σύστημα ήχου αποτελούμενο από 10 ηχεία, το Head-up Display, καθώς και η ασύρματη φόρτιση του κινητού 

Χώροι: Περισσότεροι χώροι, μεγαλύτερη πρακτικότητα
Σχετικά με τους χώρους, η Ford υπόσχεται ότι χάρη στις μεγαλύτερες διαστάσεις του και το μεγαλύτερο μεταξόνια κατά 20 χλστ., οι επιβάτες, τόσο εμπρός όσο και πίσω θα απολαμβάνουν μεγαλύτερη άνεση. Μάλιστα, η εταιρεία κάνει λόγο πως στις πίσω θέσεις ο αέρας για τα κεφάλια είναι κατά 35 χλστ. αυξημένος. Παράλληλα κορυφαίος αναμένεται να είναι ο χώρος για τα πόδια των πίσω επιβατών, καθώς τα πίσω πίσω καθίσματα, μετακινούνται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, σε μία διαδρομή μήκους 150 χλστ.. 

Τέλος, όσον αφορά στο χώρο αποσκευών η Ford ανακοινώνει 475-645 λτ. χωρητικότητας, ανάλογα τη θέση των καθισμάτων (411-581 για την Plug-In έκδοση), που σε κάθε περίπτωση είναι μεγαλύτερος από τα 456 λτ. που προσφέρει η απερχόμενη γενιά, ενώ διαθέτει και δυνατότητα για hands-free άνοιγμα της ηλεκτρικής πόρτας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια