Το νέο Opel Combo-e θα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ προς το τέλος του 2021.

Σε σχέση με τις επιβατικές εκδόσεις διαφέρει μεταξύ άλλων χάρη στο λογότυπο.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι άκρως εργονομικός και στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται 20 τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας.

Αναλόγως της έκδοσης, θα μπορεί να μεταφέρει έως και 2 ευρωπαλέτες και φορτία όγκου έως 4,4κ.μ. και βάρους έως 800 κιλών.

Η Opel παρουσίασε το Combo-e!

Με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης έως και 4,4 κ.μ., το νέο e-Vanette της Opel θα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ προς το τέλος του 2021.

 
Μετά την Citroen που παρουσίασε το νέο e-Berlingo, ήρθε η σειρά της Opel για να παρουσιάσει το νέο –δίδυμο- ηλεκτρικό ελαφρύ επαγγελματικό της, το Combo-e.
Βασισμένο στην εξαιρετική βάση των συμβατικών εκδόσεων του γερμανικού Vanette που απέσπασε τον τίτλο του International Van of the Year για το 2019 το νέο Opel Combo-e έχει εξελιχθεί με γνώμονα τις διανομές προϊόντων με μηδενικές εκπομπές ρύπων, χωρίς την παραμικρή… υποχώρηση στους τομείς της ευχρηστίας, της άνεσης και της ασφάλειας.
Θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με δύο μήκη αμαξώματος (4,40μ. & 4,75μ.), δύο μήκη μεταξονίου (2.785χλστ. & 2.975χλστ.) που προσφέρουν αντίστοιχα ωφέλιμο μήκος χώρου φόρτωσης έως 3.090χλστ. ή 3.440 χλστ. και ωφέλιμο όγκο από 3,3 – 4,4κ.μ.!
Την κίνηση του αναλαμβάνει ένας ηλεκτροκινητήρας 100kW (136 ίππων) με ροπή 260Nm που προσφέρει επιταχύνσεις από στάση στα 100χλμ./ώρα στα 11,2δλ. και μέγιστη ταχύτητα 130 χλμ./ώρα.
Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 50kW και για την φόρτιση της έως το 80% σε δημόσιο σημείο φόρτισης ισχύος 100kW, απαιτούνται μόλις 30 λεπτά της ώρας.
Εκτός των συνολικά 20 τεχνολογιών που άπτονται της άνεσης και ασφάλειας, το Opel Combo-e έχει να επιδείξει και εκδόσεις με αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε συνδυασμό με το σύστημα ενίσχυσης της πρόσφυσης IntelliGrip καθώς και προηγμένα συστήματα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών.
Μετά και το Vivaro-e που έχει ήδη παρουσιαστεί και το Combo-e που αναμένεται να λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέχρι το τέλος του 2021, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, η Opel θα ολοκληρώσει τον εξηλεκτρισμό της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της με το Movano-e.