Ανακαλύψτε αν η ηλεκτροκίνηση σας… καλύπτει μέσω της –δωρεάν- εφαρμογής «eVan Ready».

    Ολοκληρωμένες λύσεις υποδομών, φόρτισης, συντήρησης, πιστοποιητικά μπαταρίας και νέα εφαρμογή «eVAN Ready app»

    Στο πλαίσιο της παροχής των βέλτιστων υπηρεσιών και προϊόντων στους πελάτες της, ακόμη και στον τομέα των ηλεκτροκίνητων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, η Mercedes-Benz Ελλάς έχει διασφαλίζει μια ολοκληρωμένη πρόταση που περιλαμβάνει λύσεις αναφορικά με τις υποδομές φόρτισης, την παροχή ρεύματος ή τον συνδυασμό των εν λόγω υπηρεσιών.
    Είτε πρόκειται για προσωπικά οχήματα, είτε για στόλους εταιρικών οχημάτων, η Mercedes-Benz Ελλάς προσφέρει μέσω της «Προσέγγισης 360ο» την ενεργειακή επιθεώρηση των εγκαταστάσεων, την έλεγχο επάρκειας ισχύος, τον εξοπλισμό φόρτισης και την εγκατάσταση του, χωρίς να παραβλέπουμε την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.
    Έμπειρες τεχνικές ομάδες αναλαμβάνουν σε πανελλαδικό επίπεδο την εγκατάσταση και υποστήριξη των προσφερόμενων υπηρεσιών, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα παροχής ευέλικτων και κλιμακούμενων προτάσεων αναλόγως των δυναμικών ενεργειακών αναγκών του εκάστοτε πελάτη.
    Την ίδια στιγμή, η απόκτηση ενός ηλεκτροκίνητου Mercedes-Benz «eVan» περιλαμβάνει και ολοκληρωμένο πακέτο συντήρησης «ServiceCare» όπου καλύπτονται τα έξοδα των τεσσάρων (4) πρώτων προγραμματισμένων συντηρήσεων εντός των πρώτων τεσσάρων (4) ετών από την ημερομηνία ταξινόμησης. Παράλληλα, με την απόκτηση ενός eVito, eSprinter ή EQV, ο πελάτης παραλαμβάνει και Πιστοποιητικό μπαταρίας βάση του οποίου, η Mercedes-Benz δεσμεύεται να αντικαταστήσει την μπαταρία χωρίς καμία επιβάρυνση στην περίπτωση που η χωρητικότητα της μειωθεί σημαντικά στη διάρκεια των πρώτων 8 ετών ή στα πρώτα 100.000 χλμ. για το eVito Van (ή 160.000 χλμ. για τα eSprinter, eVito Tourer & EQV).
    Τέλος, μέσω της –δωρεάν- εφαρμογής «eVan Ready app», καθίσταται δυνατή η εκ των προτέρων διευκρίνιση για το αν η ηλεκτροκίνηση αποτελεί την βέλτιστη επιλογή.
    Ανεξάρτητα από το μοντέλο, η εν λόγω εφαρμογή αναλύει τα καθημερινά δρομολόγια και την οδηγική συμπεριφορά, προσομοιώνει τη σχετική κατανάλωση ενέργειας και αξιολογεί αν κάποιο ελαφρύ επαγγελματικό της Mercedes-Benz καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη, καθόλη τη διάρκεια μιας ημέρας, με μια μόνο φόρτιση της μπαταρίας. Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγονται τυχόν κακές επενδύσεις.