Ηλεκτρικό Pick-Up από τη Bollinger σε έκδοση σασί

Η εταιρεία Bollinger παρουσίασε μια νέα έκδοση «Chassis Cab» του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Pick-Up της, του «Β2» που μπορεί να υποστηρίξει φορτία και υπερκατασκευές βάρους έως και 2,2t.

 
Η νέα έκδοση καμπίνας – σασί (C+C) με την ονομασία «Chassis Cab» του ηλεκτροκίνητου Pick-Up «Β2» της Bollinger, αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία μαζί με τις υπόλοιπες του μοντέλου (τουλάχιστον για την αγορά των ΗΠΑ) μέσα στο 2021.
Διαθέσιμες τόσο με μονή όσο και διπλή καμπίνα επιβατών, οι εκδόσεις B2 Chassis Cab επιδεικνύουν διάφορες παραλλαγές ως προς το μήκος του μεταξονίου προκειμένου να προσφέρουν τη δυνατότητα υποστήριξης μιας μεγάλης γκάμας εφαρμογών και αντίστοιχων υπερκατασκευών όπως π.χ. γερανοί, ανοικτές πλατφόρμες ή ακόμη και κιβωτάμαξες.
Παράλληλα, η εταιρεία αναφέρει πως οι εν λόγω εκδόσεις θα εφοδιάζονται με το πρωτοποριακό σύστημα αποθήκευσης εντός του πλαισίου του οχήματος που ουσιαστικά επιτρέπει την μεταφορά αντικειμένων μήκους έως και 6(!) μέτρων κατά τον διαμήκη άξονα του.
Σε ότι αφορά στην κίνηση του, το Bollinger B2 θα ενσωματώνει ηλεκτροκινητήρες σε όλους τους τροχούς και φυσικά μόνιμο σύστημα τετρακίνησης με μέγιστη ισχύ 606 ίππων και 906 Nm ροπής που του διασφαλίζουν επιταχύνσεις από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,5 δλ. Αντίστοιχα, οι μπαταρίες χωρητικότητας 120 kWh του διασφαλίζουν μέγιστη αυτονομία έως και 200 μιλίων (322 χλμ. περίπου).