O εξηλεκτρισμός αποτελεί σημαντικό σταθμό στην πορεία εξέλιξης της Jeep.

Jeep και Juventus «παίζουν μπάλα» μαζί (+vids)

3.105 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/10/2020
 

Τα Plug-In υβριδικά μοντέλα της Jeep έρχονται αντιμέτωπα με τα αστέρια της ποδοσφαιρικής ομάδας της Juventus, ενώ περνούν και μία βόλτα από το αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των πρωταθλητών Ιταλίας.


Η σύνδεση της Jeep με την Juventus λόγω και της κοινής παρουσίας της οικογένειας Ανιέλι είναι γνωστή και συνεχίζεται στο πέρασμα των χρόνων. Το ίδιο θα πραγματοποιηθεί και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020-21 η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Μάλιστα για πρώτη φορά στον αγώνα μεταξύ των Bianconeri και της Κροτόνε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, το λογότυπο Jeep 4xe τοποθετήθηκε στις ασπρόμαυρες εμφανίσεις της πρωταθλήτριας ομάδας, τονίζοντας τις κορυφαίες δυνατότητες και παράλληλα τη φιλικότητα προς το περιβάλλον που προσφέρουν τα νέα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep.
  
Μόλις 2 μήνες πριν, οι Jeep και Juventus πανηγύρισαν την 9η κατάκτηση στη σειρά του Ιταλικού πρωταθλήματος. Το σερί επιτυχιών των δύο θρυλικών ονομάτων ξεκίνησε το 2012 και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Το 2020 είναι μια εξαιρετικά σημαντική χρονιά και για την Jeep που παρουσιάζει τα πρώτα της Plug-in Hybrid μοντέλα, μόλις λίγους μήνες πριν περάσει στην 8η δεκαετία πορείας στο χώρο του αυτοκινήτου. Άλλωστε ο εξηλεκτρισμός αποτελεί σημαντικό σταθμό στην πορεία εξέλιξης της Jeep και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της μάρκας να αποτελέσει ηγέτη στην εφαρμογή βιώσιμων τεχνολογιών, διατηρώντας παράλληλα τον μοναδικό της χαρακτήρα.
 
Η σύνδεση της Jeep με την Juventus αποτυπώθηκε σε δύο βίντεο. Το πρώτο πραγματοποιεί μια σύγκριση μεταξύ της απόδοσης των νέων 4xe μοντέλων της Jeep και την επιδεξιότητα των παικτών της Juventus, με τους Bentancur, Kulusevski, Bonucci, McKennie και Ronaldo να πρωταγωνιστούν. Το δεύτερο βίντεο παρουσιάσει την άφιξη των νέων Renegade 4xe και Compass 4xe στο γήπεδο της Juventus, μετά από ένα ταξίδι σε εντός και εκτός της πόλης διαδρομές.

Δείτε τα βίντεο