Το ηλεκτρικά Kia e-Niro είναι ένα από τα «πράσινα» μοντέλα της κορεατικής φίρμας που δίνουν το στίγμα για το μέλλον.

Κόμβος ηλεκτροκίνησης από την Kia

1.314 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/1/2020
 

Η Kia εγκαινίασε έναν ηλεκτρονικό «κόμβο ηλεκτροκίνησης» σε συνεργασία με την παγκόσμια εταιρεία πολυμέσων TIME στον οποίο υπάρχει online περιεχόμενο για ό,τι αφορά τα ηλεκτρικά οχήματα καθώς επίσης και θέματα γύρω από αυτά.

Η διαδικτυακή βάση για το «όλα γίνονται ηλεκτρικά», που περιλαμβάνει γραπτά άρθρα, βίντεο και ενημερωτικά διοράματα  θα παρέχει στους πιθανούς αγοραστές ηλεκτρικών οχημάτων τις πληροφορίες που χρειάζονται για μια σειρά βασικών θεμάτων. Ο κόμβος εξετάζει την ηλεκτροκίνηση από μια παγκόσμια προοπτική, καθώς και την επίδραση της στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Έτσι αναλύει τις διαθέσιμες τεχνολογίες εξηλεκτρισμού, την αυτονομία και τις δυνατότητες φόρτισης, ενώ ταυτόχρονα εξετάζει τις μελλοντικές πρωτοβουλίες και καινοτομίες - από την εξέλιξη των μπαταριών έως την κινητικότητα τελευταίου μιλίου.

Ο Rishaad Sacoor, Senior Manager Brand Strategy Kia Motors Europe, σχολίασε: «Καθώς η Ευρώπη κινείται αποφασιστικά προς την εποχή της ηλεκτροκίνησης, πιστεύουμε ότι υπάρχουν ακόμα πολλά που μπορούν να μάθουν οι καταναλωτές για αυτή τη συναρπαστική τεχνολογία. Ο κόμβος ηλεκτροκίνησης θα χρησιμεύσει ως πολύτιμος και αμερόληπτος πόρος για όσους ενδιαφέρονται για τα ηλεκτρικά οχήματα και θα αναφέρεται τόσο στα θετικά όσο και στα αντιληπτά αρνητικά της ιδιοκτησίας ηλεκτρικών οχημάτων (ΕV), καθώς και ευρύτερα για το οικοσύστημα των μηδενικών εκπομπών».

Λειτουργώντας για το υπόλοιπο αυτού του έτους και μέσα στο 2020, ο κόμβος ηλεκτροκίνησης θα ενημερώνει και θα ψυχαγωγεί τους αναγνώστες, παρέχοντάς τους συναρπαστικές ιδέες και πολύτιμες πληροφορίες. Ο στόχος είναι η παροχή βοήθειας στους πολίτες  ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τα βασικά ζητήματα και να τους δοθούν τα εργαλεία για να υιοθετήσουν έναν βιώσιμο, εξηλεκτρισμένο τρόπο ζωής, εάν το επιθυμούν.

Φυσικά, εσείς μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα νέα γύρω από την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο από το νέο μας χώρο στο electrokinisi.autotriti.gr!