Νέα σκίτσα για το ηλεκτρικό Skoda Enyaq

2.562 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/8/2020
 

H Skoda αρχίζει και μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του νέου ηλεκτρικού Enyaq λέγοντας πως αυτό θα φέρει εκπλήξεις σε όσους το περιμένουν.

H Skoda συνεχίζει να προμοτάρει το ντεμπούτο του νέου ηλεκτρικού της αυτοκινήτου, το Enyaq, λίγες εβδομάδες πριν το επίσημο ντεμπούτο του crossover, την 1η Σεπτεμβρίου.

Αυτή την φορά, οι Τσέχοι αποκάλυψαν κάποια νέα σκίτσα για το πώς θα μοιάζει το αδελφάκι του VW ID.4, με την μάρκα να περιγράφει μάλιστα το μοντέλο με τρία επίθετα: «προχωρημένο, εκφραστικό και δυναμικό».

Το Skoda Εnyaq θα αποτελέσει σταθμό στην ιστορία της φίρμας και αυτό θα φανεί και στην σχεδίασή του, αφού η μάρκα είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της πολλά από τα χαρακτηριστικά της γνωρίσματα αλλά ταυτόχρονα θεωρεί πως το αυτοκίνητο θα προσφέρει μεγάλη πρακτικότητα, όπως συμβαίνει αυτή την στιγμή στα περισσότερα μοντέλα της γκάμας της.

Ο αρχισχεδιαστής της Skoda, κ. Karl Neuhold δήλωσε σχετικά: «Το ENYAQ iV έχει κοντό μπροστινό μέρος και αρκετά μακριά οροφή. Αυτό δημιουργεί δυναμισμό και του δίνει φουτουριστικό χαρακτήρα», λέει ο σχεδιαστής. «Τονίζουμε την χαρακτηριστική γρίλια της Skoda στα ηλεκτρικά μας οχήματα, καθώς αυτό είναι ένα άμεσα αναγνωρίσιμο σημείο της μάρκας. Οι προβολείς LED matrix και τα φώτα ημέρας είναι επίσης ιδιαίτερα εντυπωσιακά».