Tα 93 άλογα και τα 180 Nm ροπής κάνουν την εμφάνισή τους μόνο με το Sport+ oδηγικό mode.

Nέο BRABUS Ultimate E

2.612 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/9/2020
 

Η ΒRABUS παρουσίασε το βελτιωτικό της πακέτο για το smart EQ ForTwo cabrio αλλάζοντας ριζικά την εμφάνισή του και αναβαθμίζοντας το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολό του.


To ΒRABUS Ultimate Ε έκανε το ντεμπούτο πριν τρία χρόνια σε μορφή concept και πέρυσι παρουσιάστηκε σε έκδοση παραγωγής. Στην Φρανκφούρτη, η BRABUS αποκάλυψε μια νέα ηλεκτροκίνητη έκδοση του μοντέλου περιορισμένης παραγωγής στα 23 αυτοκίνητα και τώρα ο ίδιος βελτιωτικός οίκος είναι σε θέση να παρουσιάσει μια ακόμα έκδοση.

Το μοντέλο βασίζεται στο ανανεωμένο smart EQ ForTwo cabrio και επωφελείται από μια σειρά από αναβαθμίσεις στο ηλεκτρικό του κινητήριο σύνολο που ανεβάζουν την ισχύ του στα 93 άλογα.

Είναι σημαντικό να τονιστεί πως τα 93 άλογα και τα 180 Nm ροπής κάνουν την εμφάνισή τους μόνο με το Sport+ oδηγικό mode, που είναι ένα από τέσσερα συνολικά modes που προσφέρονται. Σε αυτή την λειτουργία, το σπριντ μέχρι τα 100χλμ./ώρα γίνεται σε 10,9 δευτερόλεπτα με την μέγιστη τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 130 χλμ./ώρα.

Η σπορ πλευρά του αυτοκινήτου συνοδεύεται από το BRABUS Widestar widebody kit του οίκου που περιλαμβάνει νέο πρόβολο, μεγαλύτερους θόλους πάνω και από τους τέσσερις τροχούς, 18άρες ζάντες με 235/30 ελαστικά, πιο ισχυρά φρένα, πιο σφικτή ανάρτηση κ.α..

H τιμή του στην Γερμανία ξεκινά από 49.449 ευρώ.