Η μπαταρία έχει αυτονομία 55 χιλιομέτρων.

Νέο DS 7 Crossback E-Tense 225

12.765 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/6/2020
 

Aυτή η νέα plug-in υβριδική έκδοση τοποθετείται κάτω από την «αδελφική» αλλά τετρακίνηση επιλογή με τα 300 άλογα και όπως είναι φυσικό, θα γίνει διαθέσιμη σε πιο προσιτή τιμή.


Μια νέα ηλεκτροκίνηση έκδοση αποκτά η γκάμα του DS 7 Crossback αφού η γαλλική φίρμα ανακοίνωσε πως λανσάρει μια νέα E-Tense 225 plug-in υβριδική επιλογή δίπλα στη ήδη υπάρχουσα πιο ισχυρή και τετρακίνηση έκδοση με απόδοση 300 άλογα.

To DS 7 Crossback Ε-Τense 225 χρησιμοποιεί έναν κινητήρα βενζίνης με ισχύ 180 άλογα και 300 Nm ροπής, ένα ηλεκτρικό μοτέρ 110 ίππων και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 13,2 kWh. To αυτοκίνητο ξεκινά να λειτουργεί αμιγώς ηλεκτρικά αλλά με το Hybrid ή το Sport mode, ο κινητήρας εσωτερικής καύσης μπαίνει σε λειτουργία και χρησιμοποιεί την συνδυαστική ισχύ των 225 ίππων και των 360 Nm ροπής. Η μπαταρία έχει αυτονομία 55 χιλιομέτρων σύμφωνα με τα τεστ του WLTP ενώ η μετάδοση είναι αυτόματη 8 σχέσεων και στέλνει την κίνηση μόνο στους δύο εμπρός τροχούς

Όπως και τα άλλα ηλεκτροκίνητα DS, και αυτή η έκδοση προσφέται με δύο καλώδια φόρτισης, με αυτό των 7,4 Κw να είναι σε θέση να φορτίσει την μπαταρία από το 0 έως το 100% σε 1 ώρα και 45 λεπτά.

Ο εξοπλισμός είναι για άλλη μια φορά πλούσιος καθώς το μοντέλο εξοπλίζεται μεταξύ άλλων με την έξυπνη ανάρτηση Active Scan Suspension ως στάνταρ και 19άρες London Diamond Black ζάντες. Διαθέσιμα γίνονται τα συστήματα DS Connected Pilot, DS Driver Attention Monitoring, DS Night Vision και DS Park Pilot που λειτουργούν βοηθητικά κατά την οδήγηση και το φρενάρισμα.
 

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια