Νέο Ford Kuga: Με 4 «παραδοσιακά» μοτέρ & 3 υβριδικές λύσεις

48.344 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/3/2020
 

Το νέο Kuga μπορεί να εξοπλιστεί τόσο με κινητήρες βενζίνης και diesel όσο και με τρεις, διαφορετικές μεταξύ τους, υβριδικές εκδόσεις. Γνωρίστε το.


Το νέο Ford Kuga -το πιο εξηλεκτρισμένο μοντέλο στην ιστορία της Ford- χαρακτηρίζεται από «καθαρές» γραμμές με premium νότες σε επίπεδο σχεδιασμού, προσφέροντας παράλληλα καλύτερους χώρους, μεγαλύτερη πρακτικότητα και εργονομία σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.
 
Η Ford χαρακτηρίζει κόμψο το Kuga Titanium, σπορτίφ το Kuga ST‑Line και πολυτελές το Kuga Vignale και όχι άδικα. Τα τρία εξοπλιστικά επίπεδα, που δίνουν διαφορετικό στιλ στο μικρομεσαίο SUV της μάρκας, προσφέρονται με μία σειρά υβριδικών συστημάτων κίνησης, που υπόσχονται εξοικονόμηση σε καύσιμα και στην τσέπη του ιδιοκτήτη, υποστηρίζοντας ότι η μέση αυτονομία είναι βελτιωμένη κατά 28% στην απευθείας σύγκριση με τις ανάλογες εκδόσεις του απερχόμενου Kuga.

Πιο συγκεκριμένα, η οικογένεια του Kuga περιλαμβάνει μια plug-in υβριδική έκδοση, μια «απλή» υβριδική, μια ήπια υβριδική έκδοση με τον EcoBlue κινητήρα καθώς και «παραδοσιακές» εκδόσεις που εξοπλίζονται αποκλειστικά με θερμικούς κινητήρες EcoBlue στα 1.500 και τα 2.000 κυβικά εκατοστά, αλλά και από τον 1.500άρη EcoBoost βενζινοκινητήρα της Ford, σε συνδυασμό με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Πάμε να τα δούμε όλα, όμως, πιο αναλυτικά...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια