Νέο Polestar Precept

4.408 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/2/2020
 

Το αμιγώς ηλεκτρικό Precept concept είναι αμιγώς ηλεκτρικό, φουτουριστικό σε σχεδίαση και πλούσιο σε ό,τι αφορά την τεχνολογία.


Στην επίσημη παρουσίαση του νέου της αμιγώς ηλεκτρικού Precept concept προχώρησε η Polestar θέλοντας να δώσει στο κοινό μια καλή ιδέα για την κατεύθυνση που θα πάρει η φίρμα στο μέλλον.

Η εξωτερική του σχεδίαση είναι αρκετά φουτουριστική καθώς υιοθετεί την φιλοσοφία «Μinimalistic Athleticism» που σύμφωνα με την Polestar, θα εφαρμοστεί σε όλα τα μελλοντικά μοντέλα της φίρμας. Ο πρόβολος, όπως μπορείτε να δείτε, δεν διαθέτει κάποια γρίλια αλλά αντίθετα, η περιοχή καλύπτεται από την «ζώνη» Polestar SmartZone στην οποία ενσωματώνονται οι σένσορες που υποστηρίζουν μια σειρά από συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας. Τα φώτα διαιρούνται τώρα σε δύο μέρη, οι παραδοσιακοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες ενώ πίσω, τα φωτιστικά μέρη ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής ράβδου.

Το 3,1 μέτρων μεταξόνιο δίνει την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να εφοδιαστεί με μια μεγάλη μπαταρία αλλά και να προσφέρει άπλετο χώρο και άνεση στους πίσω επιβάτες. Περί καμπίνας ο λόγος, ο διάκοσμος είναι αρκετά λιτός με την Polestar να ισχυρίζεται πως είναι κατασκευασμένος από υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Τέλος, το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει πάνω στην 15 ιντσών οθόνη στο κέντρο της κονσόλας ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός και έχει μέγεθος 12,5 ίντσες.

Το concept θα βρίσκεται στην Γενεύη την επόμενη εβδομάδα.