Το ηλεκτρικό Nissan LEAF είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία διαμοιρασμού «eCarSharing» της Brainbox. Η σχετική εφαρμογή για smartphones, είναι διαθέσιμη τόσο στο Google PlayStore, όσο και στο App Store.

Δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης / ενοικίασης ενός οχήματος, με τις on-line συναλλαγές να πραγματοποιούνται με τη χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Real-time ενημέρωση των πελατών αναφορικά με τη διαδρομή τους μέσω GPS, αλλά και του κέντρου για τη θέση του οχήματος και την κατάστασή του (επίπεδο μπαταρίας / αυτονομία).

Προσφέρεται η δυνατότητα ηλεκτρονικού κλειδώματος / ξεκλειδώματος του οχήματος και του κινητήρα, όπως και ηλεκτρονικής δήλωσης βλαβών - ζημιών στο όχημα.

Nissan: Νέα υπηρεσία διαμοιρασμού ηλεκτρικών οχημάτων

Η Nissan Νικ.Ι. Θεοχαράκης και η BrainBox A.E. ενώνουν τις δυνάμεις τους στον διαμοιρασμό ηλεκτρικών οχημάτων, δημιουργώντας την υπηρεσία «Nissan eCarSharing»!

 
Το ηλεκτρικό Nissan LEAF εντάσσει η Νικ. Ι. Θεοχαράκης στην υπηρεσία «eCarSharing» της Brainbox. Για να έχει o ενδιαφερόμενος χρήστης της υπηρεσίας πρόσβαση σε ένα Nissan LEAF, θα πρέπει να «κατεβάσει» στο smartphone του την ειδική εφαρμογή (app), προκειμένου να πραγματοποιεί κρατήσεις / μισθώσεις οχημάτων και on-line συναλλαγές με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή NISSAN eCarSharing μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:
•           Δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης / ενοικίασης ενός οχήματος
•           On-line συναλλαγές με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας
•           Παρακράτηση εγγύησης και επιστροφή κατά την λήξη
•           Ηλεκτρονικό κλείδωμα / ξεκλείδωμα του οχήματος και του κινητήρα
•           Ηλεκτρονική δήλωση βλαβών - ζημιών στο όχημα
•           Real-time ενημέρωση των πελατών αναφορικά με τη διαδρομή τους μέσω GPS
•           Real-time ενημέρωση του Κέντρου για την θέση του οχήματος και την κατάστασή του (επίπεδο μπαταρίας / αυτονομία)

Σημειώνεται, πως η εταιρεία BrainBox Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των προηγμένων λύσεων στον κλάδο των έξυπνων εφαρμογών μικροκινητικότητας από το 2008 και είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα -και τη νοτιοανατολική Ευρώπη- εταιρεία ανάπτυξης συστημάτων αυτόματης μίσθωσης ποδηλάτων (bikesharing), αλλά και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού για λύσεις machine to machine (M2M). Επιπρόσθετα, η BrainBox ανέπτυξε το 1ο σύστημα ecarsharing στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην Αθήνα.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα και την εφαρμογή NISSAN eCarSharing της Brainbox, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο στο Google PlayStore, όσο και στο App Store, μπορείτε να βρείτε εδώ