Μέσα στον Ιανουάριο η Renault PRO+ αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα γενιά του Kangoo Z.E. με αυξημένη αυτονομία κατά 50% (έως 200χλμ. σε πραγματικές συνθήκες).

Πρωτοπορία για τη Renault PRO+

Μέσα στον Ιανουάριο του 2017, η Renault PRO+ αναμένεται να παρουσιάσει μια νέα γενιά του –αμιγώς ηλεκτροκίνητου- Kangoo Z.E. με αυξημένη αυτονομία κατά 50%, στα 270 χλμ.!

 
Πιο συγκεκριμένα, η Renault PRO+ έχει προγραμματίσει την παρουσίαση μιας νέας έκδοσης του –πλήρως ηλεκτροκίνητου- Kangoo Z.E. (Zero Emissions), στις 13 Ιανουαρίου 2017 και συγκεκριμένα, στην Διεθνή Έκθεση των Βρυξελλών (Βέλγιο).
Σύμφωνα με τις μέχρις στιγμής πληροφορίες που έχει ανακοινώσει η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, το βασικό γνώρισμα του εντελώς νέου Renault Kangoo Z.E. θα εφοδιάζεται με έναν νέο ηλεκτροκινητήρα καθώς και νέα συστοιχία μπαταριών που του διασφαλίζουν αυξημένη αυτονομία κατά 50% σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά του μοντέλου.
Πιο συγκεκριμένα, η αυτονομία του νέου Kangoo Z.E. θα αυξηθεί από τα 170 χλμ. που είναι σήμερα στα 270 χλμ. σύμφωνα με τον κύκλο NEDC (New European Driving Cycle). Στην πράξη και σε πραγματικές συνθήκες κίνησης, αυτό μεταφράζεται σε μέγιστη αυτονομία της τάξης των 200 χλμ.
Εν αναμονή λοιπόν για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα γενιά του πλήρως ηλεκτροκίνητου Renault Kangoo.