Το Nissan e-NV200 Winter Camper Concept συνδυάζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα με την οικολογική συνείδηση.

Σε «pop-up» κρεβάτι οροφής η διανυκτέρευση στο ιδιαίτερο αυτό αυτοκινούμενο της Nissan.

To e-NV200 Winter Camper Concept διαθέτει το ειδικά τροποποιημένο πακέτο εξοπλισμού «Nissan Camper Technology Luxury Kit».

Η ενσωματωμένη κουζίνα, το ψυγείο και τα θερμομονωτικά κρύσταλλα, διευκολύνουν τη ζωή στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Μια σειρά μετατροπών και αναβαθμίσεων, κατέστησαν το ηλεκτρικό πρωτότυπο της Nissan ικανό να κινηθεί σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης.

Φωτοβολταϊκά οροφής επαναφορτίζουν το ενσωματωμένο τροφοδοτικό των 220 volt.

Στα χιόνια με ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό Nissan (+vid)

H Nissan παρουσίασε το αμιγώς ηλεκτρικό e-NV200 Winter Camper, ένα πρωτότυπο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο για χειμερινές περιπέτειες!

 
Με πλήθος αναβαθμίσεων που το καθιστούν ιδανικό για χειμερινές αποστολές και εξορμήσεις, το e-NV200 Winter Camper Concept ενσαρκώνει το όραμα της Nissan για τη βιώσιμη κινητικότητα ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας περιπέτειας δίχως όρια. Περιλαμβάνει μια σειρά από ειδικά οδηγικά και lifestyle χαρακτηριστικά, που το καθιστούν ικανό να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις του σκληρού χειμώνα.
Ειδικότερα, το ιδιαίτερο αυτό e-NV200 φέρει το ειδικά τροποποιημένο Nissan Camper Technology Luxury Kit, ένα πακέτο εξοπλισμού που μεγιστοποιεί την άνεση και την ευελιξία, προσφέροντας αυτάρκεια στις εξορμήσεις. Οι ηλιακοί συλλέκτες στην οροφή μπορούν να επαναφορτίσουν το ενσωματωμένο τροφοδοτικό των 220 volt. Επιπλέον, η ενσωματωμένη κουζίνα, το ψυγείο, τα πτυσσόμενα κρεβάτια και τα θερμομονωτικά κρύσταλλα, καθιστούν πιο άνετη τη ζωή, ακόμα και στις πολικές θερμοκρασίες.
Ανάμεσα στις μετατροπές που έχει δεχθεί το e-NV200 Winter Camper Concept προκειμένου να ανταπεξέρχεται και στις πιο δύσβατες επιφάνειες, συναντάμε τα premium ελαστικά εκτός δρόμου και το αυξημένο ύψος από το έδαφος,που παρέχουν τη βέλτιστη πρόσφυση σε λάσπη ή χιόνι. Ακόμα, οι διπλοί προβολείς, τοποθετημένοι στην ενισχυμένη ατσάλινη μπάρα στο μπροστινό μέρος, εξασφαλίζουν μέγιστη ορατότητα. Επιπλέον, τα γνήσια αξεσουάρ της Nissan για το e-NV200, όπως οι εμπρός και πίσω λασπωτήρες του van, τα προστατευτικά μαρσπιέ εισόδου στις πόρτες, οι πλευρικές μπάρες και τα ταπέτα από καουτσούκ,  προσφέρουν μέγιστη προστασία και ευκολία.
«Η ηλεκτρική κινητικότητα έχει να κάνει με μια συναρπαστική εμπειρία πίσω από το τιμόνι, ενώ πάνω από όλα παραμένει φιλική στο περιβάλλον», δήλωσε ο Dmitry Busurkin, γενικός διευθυντής ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Nissan Europe, συμπληρώνοντας: «Διαποτισμένο με την ουσία της περιπέτειας και του ενθουσιασμού που απορρέει από την κίνηση με ηλεκτρική ενέργεια, το πρωτότυπο Nissan e-NV200 Winter Camper είναι μια αισιόδοξη έκφραση του μέλλοντος της κινητικότητας μηδενικών εκπομπών».
Αξίζει να σημειώσουμε, πως το e-NV200 Winter Camper Concept βασίζεται στο σασί του e-NV200 Evalia. Στην Ελλάδα, το e-NV200, εξοπλισμένο με την αναβαθμισμένη μπαταρία των 40kWh, είναι διαθέσιμο με το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Κινούμαι ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» με λιανική τιμή που ξεκινά από τις 31.076 ευρώ (έναντι αρχικής τιμής 36.490 ευρώ). Αντίστοιχα, στην επταθέσια επιβατική έκδοση του e-Evalia, διατίθεται -μέσω της σχετικής επιδότησης- με λιανική τιμή εκκίνησης στις 31.682 ευρώ (έναντι αρχικής τιμής 37.180 ευρώ).
Σας αφήνουμε με το βίντεο της Nissan για το e-NV200 Winter Camper Concept: