Μπαίνει στην παραγωγή τελικά το νέο Genesis X;

1.869 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/4/2021
 

Το πρωτότυπο X της Genesis έλαβε αποθεωτικές κριτικές από το κοινό και τώρα η μάρκα σκέφτεται να το βάλει στην παραγωγή, ενδεχόμενο που προηγουμένως είχε αποκλείσει.


Στα τέλη του προηγούμενου μήνα, η Genesis παρουσίασε το νέο της concept με την ονομασία «X», λέγοντας πως με αυτό προλογίζει την σχεδιαστική γλώσσα που υιοθετήσουν τα επόμενα μοντέλα της και ό,τι δεν πρόκειται να ένα πρωτότυπο που θα μπει αργότερα σε γραμμές παραγωγής. Τώρα, η Genesis φαίνεται πως κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το εάν θα βάλει το concept στην παραγωγή, λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε το «X» στο κοινό της.

Η μάρκα μάλιστα δεν δίστασε, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter να ρωτήσει τους φίλους της εάν θα ήταν πρόθυμοι να προ-παραγγείλουν μια έκδοση παραγωγής αντί 1.000 δολαρίων. Οι απαντήσεις που έλαβε ήταν πολύ ενθαρρυντικές, άρα ίσως πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις σύντομα.

Η σχεδιαστική του φιλοσοφία «Τwo Lines» θέλει το αυτοκίνητο να είναι τοποθετημένο κοντά στην άσφαλτο και ταυτόχρονα να είναι αρκετά πλατύ με μυώδεις πίσω θόλους. Φυσικά, το όνομα Two Lines αφορά τα δύο φωτιστικά σώματα του αυτοκινήτου που ίσως είναι και τα πιο πλατιά που έχουμε δει ποτέ, αφού ξεκινούν από την κυψελωτή γρίλια και φτάνουν μέχρι τις δύο πόρτες…

Το Genesis X είναι αμιγώς ηλεκτρικό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η μάρκα δεν μπορεί να τοποθετήσει μια επιβλητική γρίλια στον πρόβολό του. Αυτό συμβαίνει γιατί πρώτον, κάνει το αυτοκίνητο να μοιάζει ωραίο και δεύτερο γιατί το βοηθά να γίνει πιο αεροδυναμικό, ώστε να βελτιώνεται η αεροδυναμική του απόδοση και άρα η ηλεκτρική του αυτονομία. Το αυτοκίνητο φορά ακόμα λαχανί δαγκάνες φρένων, ώστε να προϊδεάζουν τους περαστικούς πως πρόκειται για ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ενώ είναι βαμμένο σε χρώμα Lencois Βlue, εμπνευσμένο από ένα Εθνικό πάρκο της Βραζιλίας.