Χωρίς καμουφλάζ εντοπίστηκε η PorscheTaycan Cross Turismo.

«Συνελήφθη» η νέα Porsche Taycan Cross Turismo

3.361 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/1/2021
 

Εικόνες που παρουσιάζουν την Porsche Taycan Cross Turismo σε ένα πάρκινγκ κάνουν το γύρο του διαδικτύου, πραγματοποιώντας ουσιαστικά ένα ανεπίσημο ντεμπούτο για το νέο ηλεκτρικό της γερμανικής φίρμας.


Το επερχόμενο μοντέλο της Porsche εντοπίστηκε έξω από ένα εμπορικό κέντρο στη Νότια Καλιφόρνια και φαίνεται να έχει αφαιρέσει από πάνω του όλο το καμουφλάζ, το οποίο υπήρχε σε όλες τις υπόλοιπες φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει μέχρι και σήμερα. Όπως μπορούμε να δούμε η Cross Turismo έχει μεγαλώσει την απόστασή της από το έδαφος σε σχέση με την Taycan, ενώ το καμπυλόγραμμο και υπερυψωμένο πίσω μέρος προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα.
 
Προφανώς ο πιο περιπετειώδης χαρακτήρας της, υποχρέωσε τους ανθρώπους της Porsche να εξοπλίσουν την Taycan Cross Turismo με προστατευτικά πλαστικά στις καμάρες των τροχών, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι και οι πεντάκτινες ζάντες που φορά το εν λόγω μοντέλο. Το μάτι μας πέφτει επίσης στις ράγες οροφής που ακολουθούν το χρώμα του αμαξώματος, αλλά και η αεροτομή στο τέλος της οροφής.
 
Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει λεπτομερείς προδιαγραφές του συστήματος κίνησης, ωστόσο όπως φαίνεται δε θα αργήσει η ώρα που θα το κάνει. Αν βασιστούμε στην τρέχουσα Taycan, τότε και το νέο μοντέλο θα προσφερθεί στις εκδόσεις 4S, Turbo και Turbo S, ενώ αντίστοιχες θα είναι και οι ιπποδυνάμεις που θα κυμαίνονται μεταξύ των 530 και 761 ίππων. Κλείνοντας να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Porsche παρουσίασε τη νέα βασική έκδοση της Taycan με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και ισχύ έως 476 ίππους και 357 Nm ροπής, αν το μοντέλο εξοπλίζεται με το πακέτο μπαταρίας Performance Battery Plus.