Taxiplon & Blink Charging Hellas!

Οι επαγγελματίες οδηγοί ηλεκτρικών ταξί της εταιρείας Taxiplon αποκτούν πλέον τη δυνατότητα πρόσβασης σε υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας υπηρεσίες φόρτισης μέσω του δικτύου της Blink Charging Hellas.

 
 Η υφιστάμενη συνεργασία προσβλέπει στη μελλοντική ανάπτυξη ενός διευρυμένου «πράσινου» δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών ταξί σε διάφορα σημεία στάθμευσης επαγγελματικών οχημάτων - ταξί όχι μόνο για να μπορούν οι επαγγελματίες οδηγοί να μετακινούνται απροβλημάτιστα στους δρόμους της Αθήνας αλλά και να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα ρεύμα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για τη φόρτιση της μπαταρίας του οχήματός τους.

Μέσω των προηγμένων φορτιστών θα μπορούν να φορτίσουν εύκολα και γρήγορα το ηλεκτρικό τους ταξί, βοηθώντας ταυτόχρονα στην καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και στη μείωση των επιπέδων θορύβου των αστικών κέντρων.

Η Blink Charging Hellas επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργία εθνικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.  Έχει σαν όραμα την επιβράδυνση της κλιματικής αλλαγής μειώνοντας τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που προκαλούνται από τις μεταφορές.

Ο πρώτος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών ταξί θα τοποθετηθεί πλησίον των κεντρικών γραφείων της taxiplon στη Νέα Ιωνία, με τη Blink Charging Hellas να είναι υπεύθυνη για την εγκατάσταση, συντήρηση και το after sales support.  Παράλληλα ο συγκεκριμένος σταθμός θα καλύπτει τις ανάγκες φόρτισης του πρώτου ηλεκτρικού ταξί του στόλου της taxiplon με απώτερο στόχο μελλοντικά να εξυπηρετήσει και όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρικά ταξί-μέλη της taxiplon.

Ο κύριος Γιάννης Παπατσίρος, υπεύθυνος ανάπτυξης δικτύου της Blink στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία. "Mε ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τη συνεργασία με την εταιρεία Taxiplon, που σαν στόχο έχει την παροχή ανώτατης ποιότητας υπηρεσιών φόρτισης στους επαγγελματίες οδηγούς ηλεκτρικών ταξί.

Το δίκτυο της Blink ενισχύεται συνεχώς με νέα σημεία εξυπηρέτησης παρέχοντας ασφάλεια και σιγουριά σε όλους τους οδηγούς.

Παράλληλα, μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, θα εστιάσουμε από κοινού στην εξασφάλιση πραγματικά πράσινης, καθαρής ενέργειας για τη φόρτιση και τις μεταφορές των ηλεκτρικών ταξί."
 
Αντίστοιχα χαρούμενος, ο κύριος Νίκος Νικολάου, CEO της εταιρείας Taxiplon, δήλωσε σχετικά με την συνεργασία.
Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που η Taxiplon A.Ε. συμπράττει με την Blink, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο παραγωγής και εγκατάστασης ταχυφορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων, με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση του νέου στόλου ηλεκτροκίνητων ταξί, που πρώτοι εισάγαμε στην Ελληνική αγορά στα τέλη του 2020.

Με την στρατηγικής σημασίας συνέργεια αυτή, προσφέρουμε στους συνδρομητές μας κατόχους ηλεκτροκίνητων ταξί, την δυνατότητα πρόσβασης σε ένα ευρύ δίκτυο ταχυφόρτισης με εξαιρετικά προνομιακούς όρους.

Αξίζει να τονίσουμε πως στόχος, είναι η εξασφάλιση ενέργειας από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε όλο το δίκτυο της Blink, εξασφαλίζοντας για τα ηλεκτροκίνητα ταξί της Taxiplon, σημαντικά μειωμένες εκπομπές ρύπων, πρωτοπορώντας έτσι στην δημιουργία ενός αμιγώς "πράσινου" στόλου ταξί.

Αφού ευχαριστήσω τα στελέχη της Taxiplon και της Blink για τις προσπάθειες που έκαναν για να πραγματοποιηθεί αυτή η συνεργασία, θα ήθελα να καλέσω τους επαγγελματίες οδηγούς να επικοινωνήσουν μαζί μας για να ενημερωθούν για τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης στον κλάδο των ταξί και να γίνουν μέλη της Taxiplon, της πιο δυναμικά και τεχνολογικά εξελισσόμενης εταιρείας στον χώρο του ταξί!
 
Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε τους σταθμούς φόρτισης της Blink στην χώρα μας. 
https://blinkcharging.gr/ev-odigos/%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%bf%ce%af-%cf%86%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7%cf%82-blink/