Η GMC έδωσε συνέχεια στην καμπάνια των teaser αναφορικά με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Hummer.

Το Hummer EV υπόσχεται την «ήσυχη επανάσταση» (+vid)

1.713 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/10/2020
 

Την «ήσυχη επανάσταση» υπόσχεται να φέρει το νέο αμιγώς ηλεκτρικό GMC Hummer, το οποίο στο νέο teaser βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα αποκαλείται ως το «πρώτο supertruck του κόσμου»!


Η GMC έδωσε συνέχεια στην καμπάνια των teaser αναφορικά με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Hummer που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σε λίγες ημέρες. Το νέο βίντεο μοιάζει περισσότερο με τρέιλερ κινηματογραφικής ταινίας του Hollywood και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς δίνει έμφαση στην ηλεκτροκίνηση αλλά και στην ισχύ που θα έχει το μοντέλο στη διάθεσή του.
 
Το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι πως στο βίντεο δεν απεικονίζεται καθόλου του μοντέλου ή έστω κάποιο μέρος του, όμως η GMC προσπάθησε να μας προϊδεάσει για αυτό λέγοντας πως θα δούμε το πρώτο «supertruck του κόσμου», χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε προς ώρας τι ακριβώς σημαίνει αυτό.
 
Θυμίζουμε πως το νέο Hummer θα διαθέτει έναν πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που χρησιμοποιεί έως και τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες για να παρέχει πάνω από 1.000 ίππους και 15.590 Nm ροπής. Παράλληλα θα διαθέτει το Crab Mode που του δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί όπως ακριβώς ο κάβουρας (Crab στα αγγλικά), δηλαδή διαγώνια, αφού οι τέσσερις τροχοί του αυτοκινήτου θα μπορούν να στρίβουν ταυτόχρονα προς την ίδια κατεύθυνση.
 
Διαθέσιμο είτε ως pick-up είτε ως SUV το νέο GMC Hummer EV θα κάνει το ντεμπούτο του την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020, οπότε δεν έμειναν και πολλές ημέρες μέχρι να δούμε επίσημα το μοντέλο και να μάθουμε τις πλήρεις δυνατότητές του.