Μέσω του δωρεάν –ψηφιακού- εργαλείου «Pro Fit by e-Ducato», η Fiat Professional προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να…

… προσομοιάσουν τη χρήση που κάνουν στα υπάρχοντα επαγγελματικά οχήματα που κατέχουν…

… παραμετροποιώντας και μεταβάλλοντας πλήθος δεδομένων προκειμένου τα «σενάρια» να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Με βάση τα στοιχεία που ελέγχονται, διαμορφώνεται η βέλτιστη δυνατή χρήση των οχημάτων τους…

… και τους προτείνεται η ιδανική έκδοση του Fiat e-Ducato που μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση της αποδοτικότητας τους, σε σχέση με τα ισχύοντα δεδομένα.

Το νέο Fiat e-Ducato έρχεται στα «μέτρα» σας!

Μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία από τη Fiat Professional υπόσχεται να σας διασφαλίσει τις βέλτιστες λύσεις και την ιδανική αποδοτικότητα του e-Ducato, βασισμένες στις ανάγκες τις επιχείρησης σας.

 
Η Fiat Professional παρουσίασε σε συνεργασία με την «E-Mobility» μια νέα υπηρεσία που βοηθά του ενδιαφερόμενους, να επιλέξουν μόνοι τους την ιδανική έκδοση του νέου e-Ducato, προκειμένου να καλύψουν απόλυτα τις απαιτήσεις της χρήσης για την οποία το προορίζουν.
Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα δωρεάν… εργαλείο στο διαδίκτυο με την ονομασία «Pro Fit by E-Ducato» και μέσω αυτού να επιλέξουν οι σχετικές… αποστολές του στόλου οχημάτων τους, που προσομοιάζουν στις καθημερινές συνθήκες χρήσης του ή των οχημάτων τους. Παράλληλα, μέσω του εν λόγω εργαλείου, μπορούν να ενημερωθούν για τα προνόμια που τους προσφέρει το άκρως επιτυχημένο ελαφρύ επαγγελματικό της ιταλικής εταιρείας.
Με το «κατέβασμα» της ειδικής –δωρεάν- εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα (διαθέσιμη σε App Store και Google Play), ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ελέγχει τις δραστηριότητες του στόλου οχημάτων του (με συμβατικούς κινητήρες) και να βρει που μπορεί να κάνει διορθώσεις στην αποδοτικότητα τους.
Με βάση τα στοιχεία που το «Pro Fit» λαμβάνει από τον έλεγχο των δραστηριοτήτων του στόλου οχημάτων της επιχείρησης, αναλαμβάνει να προτείνει την κατάλληλη ηλεκτροκίνητη έκδοση του νέου e-Ducato (π.χ. χωρητικότητα μπαταρίας) καθώς και να προτείνει λύσεις αναφορικά με τους χρόνους φόρτισης του.
Χαρακτηριστικές είναι οι σχετικές δηλώσεις του κ. Domenico Gostoli, επικεφαλής του προγράμματος εξηλεκτρισμού των οχημάτων της Fiat Professional: «… Το e-Ducato είναι το πρώτο επαγγελματικό όχημα της εταιρείας μας με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Αντιπροσωπεύει μια νέα λύση κινητικότητας και ένα σημείο καμπής στην ιστορία μας. Για τον λόγο αυτό δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται και από νέες, πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες που θα επιτρέπουν στους πελάτες μας να προσεγγίσουν τον εξηλεκτρισμό της γκάμας των οχημάτων τους, χωρίς το άγχος και τις ανησυχίες της μετάβασης από τα οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης στην νέα εποχή μηδενικών εκπομπών ρύπων».