Το VN5 είναι το νέο ηλεκτροκίνητο Van της εταιρείας LEVC που κατασκευάζει τα διάσημα μαύρα ταξί του Λονδίνου.

Η ιδιαίτερη σχεδίαση του εσωτερικού διακόσμου είναι σαφέστατα οδηγοκεντρική, γεγονός που εγγυάται την πολύ καλή εργονομία.

Το VN5 είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό του έως και 5,5κ.μ. ή 830 κιλά φορτίου ή ακόμη και δύο ευρωπαλέτες.

Η μέγιστη αυτονομία του ανέρχεται στα 484 χλμ.

To νέο e-Van από την LEVC είναι γεγονός

Η εταιρεία «LEVC» που κατασκευάζει τα γνωστά «μαύρα» Taxi του Λονδίνου, παρουσίασε και επίσημα το νέο ηλεκτροκίνητο Van της που φέρει την ονομασία «VN5».

 
Όπως έχουμε δημοσιεύσει και στο παρελθόν, η εταιρεία «LEVC» (London EV Company) θα προσθέσει στη γκάμα των εκπροσώπων της και ένα νέο –ηλεκτροκίνητο- ελαφρύ επαγγελματικό όχημα με την ονομασία «VN5».
Το εν λόγω μοντέλο είναι πλέον διαθέσιμο προς παραγγελία με τις παραδόσεις να ξεκινούν μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2020 για τις δεξιοτίμονες εκδόσεις και από τον Μάρτιο του 2021 για τις αριστεροτίμονες εκδόσεις του.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, η μέγιστη αυτονομία του εν λόγω μοντέλου ανέρχεται στα 484 χλμ. χάρη το πρωτοποριακό σύστημα μετάδοσης της κίνησης «eCity» που έχει εξελίξει η εταιρεία.
Με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης της τάξης των 5,5κ.μ. το VN5 είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό του έως και δύο ευρωπαλέτες ή μέγιστο ωφέλιμο 830 κιλών.