Το νέο ηλεκτροκίνητο e-NV200 Evalia θα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο προσεχές καλοκαίρι.

To νέο ηλεκτροκίνητο Nissan Evalia

Στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, η Nissan παρουσίασε τη νέα, αμιγώς ηλεκτροκίνητη επιβατική έκδοση του NV200 με την ονομασία «e-NV200 Evalia» που θα λανσαριστεί στην ΕΕ μέσα στον Απρίλιο.

 
Μια ιδιαίτερα σημαντική νέα προσθήκη στην γκάμα των οχημάτων της ιαπωνικής Nissan έδωσε το παρόν στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες.

Ο λόγος για το μοντέλο «e-NV200 Evalia» δηλαδή την –αμιγώς ηλεκτροκίνητη- επιβατική έκδοση του δημοφιλούς ελαφρού επαγγελματικού, η οποία, αναμένεται να λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Το νέο αυτό ηλεκτροκίνητο μοντέλο είναι σε θέση να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για στόλους οχημάτων ενώ προσφέρει άνετες και αποδοτικές μεταφορικές επιβατών με μηδενικές εκπομπές ρύπων σε εφαρμογές όπως ο κλάδος των Taxi κ.ά.

Το νέο e-NV200 Evalia θα είναι διαθέσιμο με δυνατότητα μεταφοράς έως και επτά ενήλικων επιβατών σε τρεις σειρές καθισμάτων με διάταξη 2-3-2 ενώ παράλληλα, ο ωφέλιμος χώρος για τις αποσκευές τους ανέρχεται στα 443 λτ. μέχρι το κάλυμμα της εταζέρας ή στα 870 λτ. μέχρι την οροφή του οχήματος.

Δεδομένου του χαρακτήρα του και τις… καταβολές του από το αποδοτικό NV200, το εν λόγω μοντέλο προσφέρει τη δυνατότητα αναδίπλωση των καθισμάτων τόσο της δεύτερης όσο και της τρίτης σειρά με αποτέλεσμα, ο συνολικός ωφέλιμος χώρος φόρτωσης που απελευθερώνεται, να έχει όγκο 2,94 κ.μ., μια εξαιρετική επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Παράλληλα, ο εξοπλισμός του εν λόγω οχήματος περιλαμβάνει όλες τα απαραίτητα στοιχεία για την κάλυψη των αναγκών των επιβατών όπως το επιπρόσθετο σύστημα κλιματισμού για τους επιβάτες της δεύτερης και τρίτης σειράς.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι παραγγελίες του νέου e-NV200 Evalia θα ξεκινήσουν από τον προσεχή Απρίλιο ενώ οι παραδόσεις του μοντέλου θα ξεκινήσουν αντίστοιχα μέσα στο καλοκαίρι του 2015.