Το pro.autotriti.gr είναι στην «πρίζα»!

Ενημερώσου για όλα όσα θες να γνωρίζεις αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση στην ελληνική αγορά και όλες τις σχετικές ειδήσεις για τα ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά οχήματα με ένα click!

 
Η Ηλεκτροκίνηση αποτελεί το νέο μεγάλο… στοίχημα που η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία καλείται να κερδίσει και όπως είναι φυσικό, ο κλάδος των επαγγελματικών οχημάτων όχι μόνο δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις αλλά πρωταγωνιστεί σε αυτές.

Σε ότι αφορά στα ελληνικά δεδομένα, η προκήρυξη του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» δημιουργεί μια νέα τάση που αναμένεται να κορυφωθεί σύντομα, δεδομένου ότι μέσω της εν λόγω δράσης, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ή να μισθώσουν κάποιο νέο –ηλεκτροκίνητο ή υβριδικό- ελαφρύ επαγγελματικό, μπορούν να επωφεληθούν από επιδοτήσεις ύψους έως και 5.500 ευρώ την ίδια στιγμή που για τον κλάδο των Taxi, τα οφέλη ανέρχονται έως και στα 10.500 ευρώ.

Το pro.autotriti.gr και το Auto Τρίτη Επαγγελματικά δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι στις εξελίξεις και μέσω της ειδικής ιστοσελίδας electrokinisi.autotriti.gr σας προσφέρουμε μια ειδική ενότητα, αφιερωμένη αποκλειστικά στον εξηλεκτρισμό όλων των τύπων οχημάτων που είναι διαθέσιμη τόσο άμεσα όσο και στο προσεχές μέλλον και στη χώρα μας (ηλεκτροκίνητα οχήματα, Plug-In Hybrid, Mild Hybrid κ.ά.).

Η επικαιρότητα από τον ελληνικό και διεθνή χώρο, οι δοκιμές και οι παρουσιάσεις, τα συγκριτικά θέματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά οι τιμές των ηλεκτροκίνητων ελαφρών επαγγελματικών που διατίθενται στην ελληνική αγορά είναι στη διάθεση μας με ένα μόνο click, χωρίς να παραβλέπουμε τα επιμέρους τεχνικά θέματα που εμβαθύνουν στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν τα οχήματα μηδενικών ρύπων. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα electrokinisi.autotriti.gr.

Παράλληλα, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε αναφορικά με τις εγγυήσεις και τα κόστη χρήσης και συντήρησης των ηλεκτρικών ή υβριδικών οχημάτων, χωρίς να παραβλέπουμε τις εξελίξεις αναφορικά με το δίκτυο φόρτισης.