Η γκάμα του Volkswagen Golf εμπλουτίζεται με δύο ακόμα εκδόσεις.

Η έκδοση R-Line.

VW Golf: Διαθέσιμο σε R-Line και νέα MHEV έκδοση με 130 PS

4.972 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/3/2021
 

Η γκάμα του Volkswagen Golf εμπλουτίζεται με δύο ακόμα εκδόσεις που είναι ήδη διαθέσιμες στην ελληνική αγορά. Ο λόγος για μία νέα ήπια υβριδική έκδοση 130 ίππων, αλλά και για την σπορ R-Line με 150 άλογα. Δείτε τις τιμές τους.


Στη διάθεση του ελληνικού είναι από σήμερα δύο ακόμα εκδόσεις του Volkswagen Golf που συμπληρώνουν τη γκάμα του best seller μικρομεσαίου. Η μία πρόκειται για την R-Line, που προσφέρει πιο σπορ εμφάνιση και αίσθηση στο δημοφιλές μοντέλο, ενώ προστίθεται μία επιπλέον έκδοση του 1.5 eTSI ήπια υβριδικού κινητήρα με ισχύ 130 ίππων.
 
Η έκδοση R-Line στο Golf είναι διαθέσιμη τόσο με τον κινητήρα βενζίνης 1.5 TSI ACT, όσο και με την ήπια υβριδική του έκδοση 1.5 eTSI. Αμφότερες έχουν ισχύ 150 ίππων, ωστόσο η δεύτερη εξοπλίζεται από αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Στη χώρα μας το Golf R-Line ξεκινά από τις 26.300 ευρώ, ενώ η τιμή της ήπια υβριδικής έκδοσης από 28.350 ευρώ.  
 
Εξωτερικά, το Golf R-Line διακρίνεται από σπορ προφυλακτήρες, πλευρικά μαρσπιέ και διαχύτη σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, απολήξεις εξάτμισης σε χρώμιο και λογότυπο R στη μάσκα και τα φτερά. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν το σπορ τιμόνι με χειριστήρια αφής και διάτρητο δέρμα, τα «top sport» καθίσματα εμπρός με ενσωματωμένα προσκέφαλα, η επένδυση με ύφασμα και η επένδυση της οροφής σε μαύρο χρώμα. Από κει πέρα μεταξύ άλλων στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα πεντάλ με επένδυση αλουμινίου και ειδικά γραφικά R στην οθόνη του ψηφιακού πίνακα οργάνων Digital Cockpit Pro.
 
Τέλος περνώντας στη νέα ήπια υβριδική έκδοση 1.5 eTSI του Golf, συμπληρώνει την έτερη έκδοση των 150 ίππων, ωστόσο μειώνει την ισχύ στους 130 ίππους. Όπως το μοντέλο με τα 150 άλογα έτσι και η νέα επιλογή των 130 ίππων συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG, διπλού συμπλέκτη, 7 σχέσεων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως προσφέρεται στο πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, Style. Η νέα ήπια υβριδική έκδοση των 130 ίππων κοστίζει από 26.520 ευρώ.