Επέκταση στο δίκτυο ταχυφορτιστών για BMW και Nissan, μέσα από μια νέα συνεργασία των εταιρειών.

Επέκταση στο δίκτυο ταχυφορτιστών για BMW και Nissan, μέσα από μια νέα συνεργασία των εταιρειών.

50 νέοι σταθμοί φόρτισης

2.221 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2017)

Μια μεγάλης έκτασης συνεργασία μεταξύ των δύο κατασκευαστών, που έχει σκοπό να δημιουργήσει πρόσβαση σε σταθμούς φόρτισης, των περισσότερων ιδιοκτητών i3 και Leaf.

Αν και είναι ανταγωνιστές σε πολλαπλά επίπεδα, η BMW και η Nissan συνεργάστηκαν σε ένα πολύ μεγάλο εγχείρημα για την ηλεκτροκίνηση. Συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες θα εργαστούν για την εγκατάσταση 50 νέων ταχυφορτιστών για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι νέοι σταθμοί θα έχουν ισχύ 50 kW και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των εταιρειών με την EVgo. Θα τοποθετηθούν σε 33 πολιτείες, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό παρόμοιων σταθμών στην χώρα στους 224. Οι σταθμοί κατασκευάζονται με στόχο «να υποστηρίξουν τους ιδιοκτήτες BMW i3 και Nissan Leaf και να συμβάλλουν στην διάδοση των ηλεκτρικών οχημάτων στην χώρα»

Οι νέοι σταθμοί φόρτισης θα είναι συμβατοί με τα interface CHAdeMO και SAE Combo και θα μπορούν να φορτίσουν τις μπαταρίες των Nissan Leaf και BMW i3 στο 80% της χωρητικότητάς τους, μέσα σε 25 με 30 λεπτά. Με το νέο δίκτυο, σύμφωνα με τις εταιρείες, πάνω από «το 90% των ιδιοκτητών» θα έχουν πρόσβαση σε σταθμό ταχείας φόρτισης «κοντά τους»
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER