3 φωτογραφίες »

«Ευρωπαία» η ανανεωμένη Bentley Bentayga Hybrid

2.916 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2021)

Κυκλοφόρησε στην Ευρώπη η ανανεωμένη υβριδική Bentley Bentayga Hybrid!

Η Bentley κυκλοφόρησε τη νέα Bentayga Hybrid στην Ευρώπη και στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, ακολουθώντας έτσι το λανσάρισμα που είχε προηγηθεί σε άλλες μεγάλες παγκόσμιες αγορές όπως οι ΗΠΑ και η Κίνα.
 
Στην ανανεωμένη της έκδοση η Bentayga Hybrid έρχεται συνδυάζοντας έναν κινητήρα βενζίνης 3,0 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Ο συνδυασμός των δύο της προσφέρει ισχύ 449 αλόγων και 700 Nm ροπής. 693 χιλιόμετρα είναι η συνολική αυτονομία, ενώ αποκλειστικά με ρεύμα το βρετανικό SUV μπορεί να κινηθεί για 40 χιλιόμετρα. Από κει και πέρα, η μάρκα αναφέρει πως η μπαταρία λιθίου 17,3 kWh, η οποία αποτελείται από 168 μεμονωμένα κελιά, έχει διάρκεια ζωής 160.000 χιλιομέτρων ή οκτώ χρόνια. Η πλήρης επαναφόρτισή της διαρκεί περίπου δυόμισι ώρες.
 
Η Bentley δεν αποκαλύπτει το ακριβές κόστος απόκτησης, υπογραμμίζει ωστόσο πως η Bentayga Hybrid διαθέτει την ίδια βασική τιμή με το Bentayga V8 που με τη σειρά της φρεσκαρίστηκε. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μια διαμόρφωση τεσσάρων ή πέντε θέσεων, καθώς και να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα αρκετά ευρύ φάσμα προαιρετικών δυνατοτήτων. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι εκδόσεις Blackline και Styling.
 
Κλείνοντας, η φίρμα αναφέρει πως η ανανεωμένη Bentayga Hybrid είναι το πρώτο από τα δύο νέα υβριδικά μοντέλα που πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος, με το επόμενο να αναμένεται να αποκαλυφθεί αυτό το καλοκαίρι. Οι πρώτες παραδόσεις της Bentley Bentayga αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Hyundai
vw