Ford Mustang Mach-E Vs Tesla Model Y

Ford Mustang Mach-E Vs Tesla Model Y

7.921 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2022)

Εσείς τι λέτε; Mustang Mach-E και σπορ συμπεριφορά και τεράστια αυτονομία ή Model Y με μεγάλο πορτ μπαγκάζ;

Το στριφτερό με την top εγγύηση ή το ευρύχωρο;

Η Mustang Mach-E, το νέο και πρώτο ηλεκτρικό SUV της Ford, με θρυλικό όνομα, μεγάλη μπαταρία 98 kWh, 351 άλογα και τετρακίνηση, στέκεται απέναντι στο αντιστοίχων προδιαγραφών Model Υ Long Range AWD της Tesla, της εταιρείας που δημιουργήθηκε από την τρέλα του οραματιστή Elon Musk. Τώρα, βέβαια, πόσο όραμα κρύβει η δύσκολη πρόσβαση σε τεχνικά στοιχεία και η περίεργη αντιμετώπιση του ειδικού τύπου είναι άλλο θέμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμφάνιση: Αμφότερα, με στυλ που ηλεκτρίζει

Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E συνδυάζει μοναδικά δύο διαφορετικούς κόσμους: Από τη μια είναι οι αναλογίες και οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες της 4,713 μ. Mach-E που θυμίζουν τη θρυλική Mustang και από την άλλη το στυλ ενός εντυπωσιακού κουπέ SUV με premium στοιχεία που δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν κινείται από ένα συμβατικό κινητήρα.

Η Tesla από την άλλη επέλεξε να βασίσει το νέο της μοντέλο στο best seller της, κατασκευάζοντας ουσιαστικά μια Crossover εκδοχή του Model 3. Η σιλουέτα του μικρότερου εκ των Crossover της Tesla (σ.σ. υπάρχει και το Model X) χαρακτηρίζεται από την απλότητα και δείχνει λιγότερο εντυπωσιακή. Θυμίζει εν πολλοίς εκείνη του «3αριού», αλλά σε μεγαλύτερες διαστάσεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Δικαιολογώντας τον Crossover χαρακτήρα του, το Model Y κέρδισε πόντους και σε απόσταση από το έδαφος, φτάνοντας στα 167 χλστ., όταν στην Mustang Mach-E είναι 147 χλστ..

Eσωτερικά-Χώροι

Κινητήρες-Αυτονομία: Δεν τελειώνει η μεγάλη μπαταρία της Mustang Much-E

Στο δρόμο: Ξεκάθαρη υπεροχή της Mustang Mach-E

Η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center