Η Hyundai προχωρά στη δημιουργία του IONIQ Lab
6 Φωτογραφίες »

Η Hyundai προχωρά στη δημιουργία του IONIQ Lab

6.915 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2024)

- Στη Ταϊλάνδη το πρώτο IONIQ Lab.
- Στο IONIQ Lab τα Ioniq 5 και 5 Ν.
- Οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν τα πάντα για την ηλεκτροκίνηση.

Στη Ταϊλάνδη το πρώτο IONIQ Lab

Η Hyundai δημιουργεί στην Ταϊλάνδη το IONIQ Lab. Μέσω αυτού του χώρου η κορεατική μάρκα θέλει να συστήσει στο κοινό τα ηλεκτρικά της μοντέλα, όπως το Ioniq 5 και 5 Ν, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει ένα πολύ καλό δείγμα της τεχνογνωσίας της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Θέλει να ηγηθεί των ηλεκτρικών στην Ταϊλάνδη η Hyundai

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Hyundai, σκοπός της είναι να ηγηθεί της... επανάστασης των ηλεκτρικών οχημάτων στην Ταϊλάνδη με τη δημιουργία του IONIQ Lab στον πρώτο όροφο του True Digital Park στην Μπανγκόκ. Παράλληλα, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, το IONIQ Lab θα επιδείξει στους επισκέπτες του την τεχνογνωσία της Hyundai στα ηλεκτρικά οχήματα.

Στο IONIQ Lab τα Ioniq 5 και 5 Ν

Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο το Ioniq 5, όσο και το «καυτό» Ioniq 5 Ν θα δίνουν το παρών στο χώρο, προκειμένου οι επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τα δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά και τις τεχνολογίες που αμφότερα κρύβουν.  

Οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν τα πάντα για την ηλεκτροκίνηση

Ο κ. Jae Gyou Chung, CEO της Hyundai Mobility Thailand Company, δήλωσε: «Το IONIQ Lab ξεκινά ένα ακόμη συναρπαστικό κεφάλαιο στο ταξίδι της μάρκας IONIQ, μετά τo επιτυχημένο λανσάρισμα του IONIQ 5 στην Ταϊλάνδη. Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν σε ένα καλύτερο μέλλον χωρίς συμβιβασμούς. Η Hyundai δεν αγκαλιάζει απλώς το μέλλον με ηλεκτρικά οχήματα αλλά εξερευνά επίσης την ταυτότητά τους και ετοιμάζεται να μοιραστεί απίστευτες εμπειρίες στο IONIQ Lab, προσφέροντας στους πελάτες μας έναν μοναδικό χώρο για να γνωρίσουν την τεχνολογία των ηλεκτρικών της οχημάτων».

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
ETRANSIT VS ESPRINTER