Το Hyundai Ioniq 7 θα κάνει ντεμπούτο τον Ιούνιο!
3 Φωτογραφίες »

Το Hyundai Ioniq 7 θα κάνει ντεμπούτο τον Ιούνιο!

2.173 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2024)

- Πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Ν. Κορέας.
- Σχεδίαση ανάλογη του concept Seven.
- Δύο οθόνες σε ένα πλαίσιο και κάμερες αντί για καθρέπτες.
- Δύο επιλογές στα πακέτα μπαταριών και αυτονομία έως 489 χλμ.

Πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Ν. Κορέας

Το Hyundai Ioniq 7 είναι το επόμενο ηλεκτρικό της κορεατικής μάρκας και όπως όλα δείχνουν θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2024, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μπουσάν της Ν. Κορέας. Θα γίνει το τρίτο μοντέλο της οικογένειας Ioniq που λανσάρει η Hyundai μετά τα Ioniq 5 και Ioniq 6, ενώ η παραγωγή του θα ξεκινήσει στη Νότια Κορέα ταυτόχρονα με την αποκάλυψή του.

Σχεδίαση ανάλογη του concept Seven

Την είδηση αυτή αναφέρουν Μέσα από τη Ν. Κορέα, την ώρα που το μεγάλο ηλεκτρικό SUV συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης, όπως φαίνεται από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα που εντοπίζουν οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί. Όταν θα ντεμπουτάρει το νέο SUV, θα έχει σχεδίαση ανάλογη με του concept Seven, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2021.

Δύο οθόνες σε ένα πλαίσιο και κάμερες αντί για καθρέπτες

Όσον αφορά, το εσωτερικό, το Ioniq 7 θα εξοπλίζεται με ορθογώνια οθόνη πίσω από το τιμόνι μέχρι το κέντρο του ταμπλό, στην οποία θα περιλαμβάνονται ο πίνακας οργάνων αλλά και η οθόνη αφής του infotainment. Επίσης, είναι πιθανό το μοντέλο να έρχεται με κάμερες αντί για πλευρικούς καθρέπτες, χαρακτηριστικό που θα δούμε στις πλουσιότερες εξοπλιστικές εκδόσεις. Παρόλο το hi-tech υπόβαθρο της καμπίνας, οι κορεάτες σχεδιαστές δε θα αμελήσουν τα παραδοσιακά μπουτόν, που θα εγκαταστήσουν για τη ρύθμιση του συστήματος κλιματισμού, του ραδιοφώνου και άλλων λειτουργιών.

Δύο επιλογές στα πακέτα μπαταριών και αυτονομία έως 489 χλμ.

Το Ioniq 7 αναμένεται να βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Kia EV9, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στις αγορές. Το νέο ηλεκτρικό SUV της Hyundai πιθανότατα θα προσφέρει δύο επιλογές μπαταριών. Η πρώτη λέγεται πως θα είναι μια μπαταρία 76,1 kWh, η οποία θα παρέχει αυτονομία 370 χλμ. και η δεύτερη επιλογή θα είναι μια μεγαλύτερη μπαταρία 99,8 kWh, η οποία θα προσφέρει αυτονομία έως και 489 χιλιομέτρων.

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
ETRANSIT VS ESPRINTER