Νέο Microlino Lite: Για 14χρονους & όσους έχουν δίπλωμα μοτοποδηλάτου
7 Φωτογραφίες »

Νέο Microlino Lite: Για 14χρονους & όσους έχουν δίπλωμα μοτοποδηλάτου

4.237 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2024)

- Νέα έκδοση του Microlino που έγινε τετράκυκλο.
- 12 ίπποι και τελική ταχύτητα 40 χλμ./ώρα.
- Ίδια εμφάνιση με το Microlino.
- Με δύο επιλογές μπαταρίας και αυτονομία έως 180 χλμ.

Νέα έκδοση του Microlino που έγινε τετράκυκλο

Το Microlino επιστρέφει αλλά στη νέα έκδοση Lite. Το νέο Microlino Lite έρχεται με μειωμένη ιπποδύναμη σε σχέση με το στάνταρ Microlino και με 12 ίππους γίνεται ένα ηλεκτρικό όχημα, το οποίο σε ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορεί να οδηγηθεί από παιδιά ηλικίας 14 ετών και άνω!

12 ίπποι και τελική ταχύτητα 40 χλμ./ώρα

Το Microlino Lite δεν αλλάζει κινητήρα. Διατηρεί το ένα ηλεκτρικό μοτέρ του στάνταρ Microlino, αλλά αντί για 17 ίππους είναι ρυθμισμένο να προσφέρει 12 ίππους, ενώ η τελική ταχύτητα από τα 90 χλμ./ώρα ανέρχεται πλέον στα 40 χλμ./ώρα. Η ταχύτητα αυτή είναι η μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα σύμφωνα με τους κανονισμούς των τετράκυκλων κατηγορίας L6e.

Το οδηγούν 14χρονοι και όσοι έχουν δίπλωμα μοτοποδηλάτου

Το γεγονός πως το νέο Microlino Lite υπάγεται στην κατηγορία L6e σημαίνει ότι οι νέοι - έφηβοι μπορούν να το οδηγήσουν, με τα ηλικιακά όρια να ξεκινούν από τα 14 χρόνια ζωής, εφόσον βέβαια αυτό γίνεται επιτρεπτό από τους νόμους της κάθε χώρας στην ΕΕ. Για παράδειγμα στην Γαλλία και την Ιταλία είναι 14 ετών, στη Σουηδία, τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ισπανία το κατώτατο όριο είναι τα 15 έτη και στις περισσότερες άλλες χώρες τα 16. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι πως το Microlino Lite μπορούν να το οδηγήσουν όλοι όσοι έχουν δίπλωμα οδήγησης μοτοποδηλάτου. Θυμίζουμε πως το υπάρχον Microlino χρειάζεται δίπλωμα αυτοκινήτου και δεν οδηγείται από νεαρά παιδιά.

Ίδια εμφάνιση με το Microlino

Στον τομέα της εμφάνισης το Microlino Lite δε διαφέρει από το Microlino. Το Lite διατίθεται μόνο σε Venice Blue και Berlin Anthracite χρώμα και δεν έχει επιλογή διχρωμίας όπως ο μεγάλος αδερφός του. Επίσης ξεχωρίζει από τις πορτοκαλί λεπτομέρειες και τις μαύρες ζάντες. Θυμίζουμε πως η σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από το BMW Isetta.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
ETRANSIT VS ESPRINTER