Παρουσιάζεται στις 21 Μαρτίου το VW ID. Buzz GTX

1.684 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2024)
Παρουσιάζεται στις 21 Μαρτίου το VW ID. Buzz GTX
2 Φωτογραφίες »

- Έρχεται το «καυτό» ID. Buzz GTX.
- Πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου.
- Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα teaser.
- Με 340 άλογα και δύο ηλεκτρικά μοτέρ.

Έρχεται το «καυτό» ID. Buzz GTX

Προ των πυλών βρίσκεται το Volkswagen ID. Buzz GTX. Η γερμανική μάρκα κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη teaser εικόνα της «καυτής» έκδοσης του ηλεκτρικού βαν, το οποίο μάλιστα θα κάνει το ντεμπούτο του στις 21 Μαρτίου. Με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και 340 ίππους αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του!

Πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου

Αμέσως μετά την παρουσίαση του ID.3 GTX και του ID.7 GTX, η Volkswagen ανακοίνωσε το επικείμενο ντεμπούτο ενός άλλου σπορ ηλεκτρικού μοντέλου. Ο λόγος για το ID. Buzz GTX, δηλαδή την «καυτή» και ισχυρότερη έκδοση του ηλεκτρικού βαν. Το Buzz GTX θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Συνέντευξης Τύπου 2024, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21 Μαρτίου.

Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα teaser

Ο γερμανικός κολοσσός δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες, αλλά δημοσίευσε την πρώτη σκοτεινή εικόνα teaser, η οποία μόλις φωτιστεί αποκαλύπτει το πρόσωπο του ID. Buzz GTX. Όπως όλα τα μοντέλα GTX, έτσι και το ID. Buzz διαθέτει έναν επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα με τριγωνικά LED φώτα, που αποτελούν το νέο χαρακτηριστικό των μοντέλων GTX. Από κει και πέρα, περιμένουμε πως το Volkswagen ID. Buzz GTX θα εξοπλίζεται με νέες ζάντες, ενώ αλλαγμένο θα είναι και στο εσωτερικό, ακολουθώντας την γνωστή εμφάνιση των ήδη υπαρχόντων μοντέλων.

Με 340 άλογα και δύο ηλεκτρικά μοτέρ

Τέλος, αναφορικά με το σύστημα κίνησης, δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα θα εξοπλίζουν το Buzz GTX. Η συνολική ισχύς του θα είναι πιθανότατα στα 340 άλογα και το 0-100 χλμ./ώρα θα έρχεται σε περίπου 6,4 δευτερόλεπτα.     

Mercedes
KIA