H Aston Martin Lagonda Vision Concept και η Rapide E.

H Aston Martin Lagonda Vision Concept και η Rapide E.

Aργεί ο ερχομός της Lagonda

2.146 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/2/2020
 

Tα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της φίρμας μετά την εξαγορά του 20% από Καναδό μεγαλοεπιχειρηματία αλλάζουν τα πλάνα των Βρετανών.

Η πορεία της Aston Martin δεν ήταν καλή τους τελευταίους μήνες του 2019 αλλά μετά την εξαγορά του 20% της εταιρείας από τον δισεκατομμυριούχο Lawrence Stroll  και την επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, οι Βρετανοί έχουν σημαντικούς λόγους για να είναι αισιόδοξοι.

Τώρα, ο Andy Palmer, CEO της φίρμας, σε δηλώσεις του στην Αuto Express ανέλυσε τι πρέπει να περιμένουμε μέσα στα επόμενα χρόνια, καθώς οι αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα της Aston Martin θα είναι σημαντικές.

Τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία θα επιτρέψουν στην φίρμα να αυξήσει την παραγωγικότητά της προσλαμβάνοντας περισσότερους εργαζόμενους  στα εργοστάσια και στα γραφεία της. Ακόμη, αυτό σημαίνει πως η αμιγώς ηλεκτρική Lagonda θα καθυστερήσει να μπει σε παραγωγή τρία χρόνια, άρα πρέπει να την περιμένουμε μετά το 2025. Ίδια μοίρα θα έχει η Rapide E αλλά από την άλλη πλευρά, ένα νέο V6 υβριδικό κινητήριο σύνολο θα είναι έτοιμο για να χρησιμοποιηθεί σε ένα νέο μοντέλο το 2022.

Ακόμα, σίγουρο είναι ότι θα προχωρήσει η κατασκευή της Valkyrie στα τέλη του 2020 και αυτή της Valkyrie Pro στις αρχές του 2021. Η Vantage roadster θα παρουσιαστεί επίσης στην Γενεύη μαζί με την Goldfinger DB5 Continuation και κάποιες νέες εκδόσεις για την V12 Speedster.