Μια σειρά τεχνολογικών εφαρμογών και προηγμένων υπηρεσιών, καθιστούν τη ζωή του οδηγού ευκολότερη, ενώ υψηλότερα είναι και τα επίπεδα ασφάλειας.

Η λειτουργία «Charge My Car» της εφαρμογής «Free2Move» παρέχει πρόσβαση σε σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη και συμπεριλαμβάνει και τη διαχείριση πληρωμής.

Ασφάλεια, άνεση και συνδεσιμότητα

Προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού παρέχουν προστασία όχι μόνο για τον οδηγό, το πλήρωμα ή/και τους επιβάτες, αλλά και για τους άλλους χρήστες των δρόμων. Η εκτενής λίστα εξοπλισμού του νέου Movano – μεγάλο μέρος της οποίας είναι στάνταρ εξοπλισμός, ανάλογα με την έκδοση – περιλαμβάνει τα εξής: Automatic Safety Brake, Blind Spot Warning, Hill Descent Control και Lane Departure Warning.
 
Επιπλέον, τα «OpelConnect», «myOpel» app και η υπηρεσία κινητικότητας «Free2Move Services» προσφέρουν ειδικές λύσεις για τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των e-LCVs. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες γίνεται μέσω εφαρμογών. Η λειτουργία «Charge My Car» της εφαρμογής «Free2Move» παρέχει πρόσβαση σε σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη και συμπεριλαμβάνει και τη διαχείριση πληρωμής.
 
Τέλος, για τους επαγγελματίες της διαχείρησης στόλου, η λύση τηλεματικής του Opel Connect σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες Free2Move Fleet Services, μπορούν να εντοπίσουν τη γεωγραφική θέση του οχήματος, να βελτιστοποιήσουν τη διαδρομή, να επιβλέπουν την κατάσταση (συντήρηση) του οχήματος και την κατανάλωση καυσίμου, όπως και να παρέχουν συμβουλές για πιο οικονομική οδήγηση.