Χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής του αυτοκινήτου οι οδηγοί της Taycan θα μπορούν να ακούσουν πάνω από 1,5 εκατομμύρια εκπομπές μέσω του Apple Podcasts.

Η Porsche Taycan ενσωμάτωσε το Apple Podcasts

1.909 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/10/2020
 

Οι νέες τεχνολογίες είναι ένα στοιχείο που δεν λείπει από την Porsche Taycan, ωστόσο το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραγωγής της γερμανικής εταιρείας συνεχίζει να προσφέρει στους οδηγούς της ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Τελευταία η εισαγωγή του Apple Podcasts.


Η σύνδεση της Porsche Taycan με τα προϊόντα της Apple είναι στενή και όπως φαίνεται θα γίνει ακόμα στενότερη, αφού μετά την περσινή ενσωμάτωση του Apple Music, ανακοινώθηκε επίσημα και η ενσωμάτωση του Apple Podcasts. Μάλιστα η Taycan είναι το πρώτο μοντέλο στον κόσμο που προχώρησε σε αυτή την κίνηση.
 
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά. Πως χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής του αυτοκινήτου οι οδηγοί της Taycan  θα μπορούν να ακούσουν πάνω από 1,5 εκατομμύρια εκπομπές μέσω του Apple Podcasts, μία εκ των κορυφαίων πλατφορμών podcast στον κόσμο. Πέραν τούτου το Apple Music αναβαθμίστηκε υποστηρίζοντας πλέον τη δυνατότητα να προβάλλονται στην οθόνη οι στοίχοι των τραγουδιών που παίζουν εκείνη τη στιγμή, επιτρέποντας έτσι στον συνοδηγό να περάσει ακόμα πιο ευχάριστα την ώρα του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
 
Τόσο το Apple Podcasts όσο και οι συγχρονισμένοι στίχοι του Apple Music είναι ήδη διαθέσιμοι σε νέους πελάτες της Taycan. Για υπάρχοντες κατόχους του μοντέλου, οι εφαρμογές θα κυκλοφορήσουν τον προσεχή Ιανουάριο.
 
«Οι νέες προσφορές των Apple Music και Apple Podcast διευρύνουν τη συναισθηματική οδηγική εμπειρία με την Taycan με μια απρόσκοπτα ενσωματωμένη ψηφιακή δυνατότητα για τους λάτρεις της μουσικής. Υπάρχουν ακόμη πολλά να έρθουν », δήλωσε ο Detlev von Platen, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Porsche.