Επτά ελαφρά και βαρέα επαγγελματικά φορτηγά θα παρατάξει στο περίπτερό της η Renault Trucks στην 67η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανόβερο.

Η Renault Trucks στην ΙΑΑ

Πολλά και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θα είναι τα εκθέματα που περιμένουν τους επισκέπτες της 67ης ΙΑΑ του Ανόβερο, στο περίπτερο της Renault Trucks, όπου μεταξύ άλλων θα παρουσιαστεί η νέα 100% ηλεκτρική γκάμα ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών φορτηγών Z.E. (Zero Emissions).

 
Μια από τις αξιοπρόσεχτες παρουσίες στην προσεχή 67η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανόβερο (ΙΑΑ 2018, 20-27 Σεπτεμβρίου), θα είναι χωρίς αμφιβολία η Renault Trucks, στο περίπτερο της οποίας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα αμιγώς ηλεκτροκίνητα φορτηγά με μηδενικές εκπομπές ρύπων (σ.σ. κάτι που καταμαρτυράται και από την ονομασία της γκάμας  Zero Emissions). Πέραν αυτών, στο περίπτερο των 1.700 τετραγωνικών μέτρων θα βρίσκονται και κάποια νέα μοντέλα από τις Σειρές C, D και T συνθέτοντας έτσι την τελική επτάδα των εκτιθέμενων προτάσεων της γαλλικής φίρμας.

Λάβαρο της φετινής παρουσίας της Renault Trucks στην εν λόγω έκθεση θα αποτελέσουν τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα, με μηδενικούς ρύπους, φορτηγά της γκάμας Z.E. και πιο συγκεκριμένα το τριαξονικό της Σειράς D μικτού βάρους 26 τόνων και το ελαφρύ επαγγελματικό Master των 3,1 τόνων. Επιπλέον, η παρουσία των δύο αυτών «πράσινων» προτάσεων της Renault θα πλαισιώνεται από μια έκδοση της Σειράς D με κινητήρα χωρητικότητας 5 λτ. ισχύος 240 ίππων, καθώς επίσης και από τρεις διαφορετικές εκδόσεις της Σειράς T.

Αναλυτικότερα, οι επισκέπτες θα δουν τον τράκτορα της Σειράς Τ με 520 άλογα, καμπίνα «Maxispace » και Euro6 κινητήρα 13 λτ., την ειδική έκδοση του προαναφερθέντος τράκτορα δια χειρός Renault Sport Racing που θα διατεθεί αποκλειστικά σε 100 μονάδες, αλλά και το τριαξονικό φορτηγό με Sleeper Cab που παίρνει κίνηση από τον Euro6 κινητήρα 11 λτ. με απόδοση 460 ίππων.Τέλος, η παρουσία της γαλλικής μάρκας θα ολοκληρωθεί με το μοντέλο της Σειράς C με υδραυλικό σύστημα μετάδοσης Optitrack και τον 13 λτ. κινητήρα Euro6 ισχύος 480 ίππων.